Hedef Transport - Sanal Uluslararası Yük Taşımacılığı

Hedef Transport; İstanbul’da kurulmuş, Giresun, Ankara, Adana ve Rusçuk illerinde acentesi bulunan, acente ve araç sayısını gün geçtikçe arttırmakta olup müşterilerine hizmet sunmak amacıyla organize olmuştur.

Seferlerimiz şu anlık ETS2’de yaygın kullanılan 2K24 haritasında barınan şehirlerden yurtdışına açılarak gerçekleşmektedir. Firma, yöneticilerin hedefine ulaşması durumunda TMP’ye geçiş yapacaktır.

Ekibimizin yaş aralığı 16-24 arasında olup, nezaket ve üyeler arası saygı ve terbiye çerçevesine uyulmasında katı ve tolere edilemeyen kurallarımız bulunmaktadır.

Detaylı bilgiler için Discord sunucumuza katılıp bizler ile iletişim kurabilirsiniz.

Hedef Transport - discord.gg/hedef

3 Beğeni

4 Beğeni

4 Beğeni


5 Beğeni

5 Beğeni


5 Beğeni

4 Beğeni


4 Beğeni

3 Beğeni

3 Beğeni

2 Beğeni


4 Beğeni


23.03.2024 Tarihinde faaliyete giren topluluğumuz bugün itibariyle TruckyApp istatistiklerine göre 45.000KM katetti. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilir, sizleride aramızda görmek isteriz.

2 Beğeni


7 Beğeni


Ağır abimiz iş başında!

8 Beğeni

7 Beğeni


Gecenin en parlak yıldızı

7 Beğeni


:cloud:

7 Beğeni


24 Mart 2024 tarihinde çıktığımız bu yolda geçen süre çerçevesinde, desteklerini esirgemeyen tüm kaptanlarımıza sonsuz teşekkürü borç bilir, yeni kurumsal logomuzu sizlere takdim etmek isterim. Tasarımlar için Grafinext Art’a teşekkürler.

4 Beğeni

5 Beğeni