Hayde Zongulda'a! - Project by HamzaB67

Merhaba, size “Hayde Zongulda’a” (Hadi Zonguldak’a!) adlı yeni başladığım projemi tanıtmak istiyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi harita, Türkiye’nin Karadeniz Bölgesi’nde bulunan Zonguldak iliyle ilgili olacak.

Bu harita için çok heyecan verici ve ilginç alanlar ve yollar planladım. Haritalama tekniğini biraz değiştirmek istiyorum. Örneğin, sıradan, sıkıcı bir otoyol yerine güzel dağ yolları yapmak veya sıkıcı bir şehir yerine benzersiz köyler eklemek istiyorum. Harita, Zonguldak ilinin ve potansiyel olarak daha da ötesindeki en etkileyici alanları size sunacak. :smile:

Bu harita bir temel oyun eklentisi olacak, ancak ProMods ve aynı bölgede olmayan diğer harita modlarıyla uyumlu hale getireceğim.

Lütfen burada paylaştığım her şeyin Çalışma Aşamasında olduğunu ve haritanın henüz yayınlanmadığını, ne zaman yayınlayacağımı da bilmediğimi unutmayın.
Discord: Hamza's Sultanate

Şimdiye kadar yaptıklarımın bazı ekran görüntüleri:

9 Beğeni

çok güzel karabüğe bekleriz

1 Beğeni

Her gün 50 tane map konusu açılıyor SCS acilen Türkiye DLC’sini çıkartsın

5 Beğeni

Allah’ım herkes Türkiye’nin bir bölümünü yapıyor benimde yapmam lazım banada öğretin bende yapayım bi ben kaldım galiba aw
Hocam haritada sana başarılar dilerim umarım bitirebilirsin.

6 Beğeni

Geleneksel editör sezonu açılmış herkes yeni harita çıkartıyor. :grinning:
Güzel çalışma olmuş inşallah sende bizim gibi bırakmayıp devam edersin :joy: . Başarının devamını dilerim.

5 Beğeni

Harita cidden güzel gözüküyor yani son 1 haftadır parkta ki yeni harita projeleri hepsi çok iyi gözüküyor bu harita da kendine özgün dağ yolları olacağından dolayı ilgimi çekti. Haritada yapımında başarılar dilerim hocam.

4 Beğeni

Bugün cidden 50 tane olmuş olabilir :smile:

2 Beğeni