GTA Vice City Nextgen Edition Modu [Ana Konu]

Modla ilgili sorular, kurulum yardımı vs ile ilgi şeyler için bu ilgili konu açılmıştır…

Download → GTAVCNE_EN_RU.torrent - Google Drive

Sanki bir GTA oyunu kuruyormuş gibi kurup oynuyorsun. GTA IV oyun motoru ile yapılmış. Bilgisayarınızda GTA IV varsa mod ile bir alakası olmadığı için sorun olmayacaktır. İkisini de oynayabilirsiniz.

Save konumu →

C:\Users\ [kullanıcı adı klasörü] \Documents\Rockstar Games\GTA VC

2 Beğeni

Steamimde orijinal eski nesil Vice City var onunla uyumlu mudur? Yoksa illa definitive editionla mı uyumlu çalışıyor?

Gta 4 Üzerine Kurulan Bir Mod

hayır gta 4ü istemiyor oyun. direkt setup üzerinden oyun indiriyormuşsun gibi kuruyormuşsun gibi oynuyorsun.

definitive çöpüne bin basar

6 Beğeni

Hileler,müzikler ve diğer mekanikler bile entegre edilmiş.
Bu Rockstara ne olduda bu hale geldiler çok merak ediyorum.(Shark Cards.:wink:)

1 Beğeni

Bir yerde okudum modun kaldırılma ihtimali varmış. Biliyorsunuz zaten rockstar gamesi. Mod gördümü dayanamaz kaldırır. Bilginiz olsun.

Zaten mod çıkmadan önce kanalı kapattılar. Telif attılar ama Rusları durduramazsın. Her türlü modu yayarlar. bir de Ruslarıda dava edemezsin. Hapise atamazsın. Rusya vatandaşını koruyan bir ülke. Dışarıya vermiyor kolay kolay. Yani işin özeti mod kaldırılmış zaten çıkmadan önce.

Sanki bir GTA oyunu kuruyormuş gibi kurup oynuyorsun. GTA IV oyun motoru ile yapılmış. Bilgisayarınızda GTA IV varsa mod ile bir alakası olmadığı için sorun olmayacaktır. İkisini de oynayabilirsiniz.

Save konumu →

C:\Users\ [kullanıcı adı klasörü] \Documents\Rockstar Games\GTA VC

Tomy Vercetti yüzmeyi öğrenirse…

Denizler aştım geliyorum
Bilirsin derdim seninle
Hadi gel buluşalım
Eski köprünün altında
Kimseler görmesin…

4 Beğeni

Bu tommy vercetti yi dlcdeki karakter olan luisin üzerine yaptı herhalde onun da boynu koşarken çok garipti :smiley: Anlaşılan eleman dlc üzerine yaptı oyunu. Büyük ihtimalle düşük boyutlu olmasının sebebi de bu. Bir de gay tony dlcsi normal oyuna göre daha dolu içerikle geliyor.

Definitive ile karşılaştırma videosu…

1 Beğeni

Bu tommy vercetti yi dlcdeki karakter olan luisin üzerine yaptı herhalde onun da boynu koşarken çok garipti :smiley: Anlaşılan eleman dlc üzerine yaptı oyunu. Büyük ihtimalle düşük boyutlu olmasının sebebi de bu. Bir de gay tony dlcsi normal oyuna göre daha dolu içerikle geliyor.

köpek balığı saldırısına uğradım :smiley: köprüler açılmayınca karşıya geçeyim dedim oyun izin vermiyor

4 Beğeni

Ya ne güldüm ya.

1 Beğeni

Demek Rockstar Games bu yüzden Vice City’de yüzmeye izin vermiyordu. Bizi köpek balıklarından korumak için. Su altı saldırı mekaniği olmayınca sürekli yem olurmuşuz.

:sunglasses:

2 Beğeni

Gerçekten öyle söylendiler vardı. Köpek balığı var diye Tommy yüzmeyi bilmiyor diye.

Florida eyaletinde bir dönem köpekbalıkları plaja kadar geliyordu sanırım. bazı kişilerde mizah olsun diye öyle muhabbet çıkardılar. Yoksa işin aslı rockstar üşendi yapmaya. Zaten gta vc storieste eklediler. ikisi de aynı yerde geçiyor

1 Beğeni

Tommynin neden yüzemediği 5.31de.

Özetle zaten 9 ayda yapılmış bir oyun.Hem zaman yetmediğinden hemde yüzme görevleri gangsterce olmadığı için (Ne kadar ironik değilmi yüzme san andreasta geldi fakat oyun full gangster odaklı)
Yapılmamış.Oyunun resmi rehberinede Vice Cityde köpek balığı saldırıları oluyor demişler tam olmuş.

Bu arada bu adamın paylaştıklarını okumanızı öneririm.Misal bazı insanlar gta 3deki dodonun düzgün uçamamasını bile 9/11e bağlamışlardı.Sonra bu adam ne dedi? Streaming sorunlarından dolayı oyuncuların uçmasını sağlayamadık.Bu kadar basit.
https://x.com/ObbeVermeij?t=mTxLr3s_x-DJXdHvxTAnMQ&s=09
Bu arada evet 2.25te gülmekten ölebilirsiniz.:sweat_smile:

2 Beğeni

Zaten söylendi dedim. Gerçek bir bilgi olmadığı için.

Türkçe yama hayırlı olsun. Şu an beta sürümde yani test edilmemiş. Test edildiğinde tam sürüm çıkacak :slight_smile:

(Beta Sürümü Yayınlandı) Grand Theft Auto: Vice City Nextgen Edition Türkçe Yama | DonanımHaber Forum

1 Beğeni