Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

bende seviniyorum da 1 kasımda da oyun yasası devreye giriyor

1 Beğeni

la xbox series x alıp pc çıkana kadar oynamak varken niye ps5 peşinde koşuyoruz ki :smiley:
ama ps5 için full optimize farkı acaba nasıl olacak? yani pro değil de normal ps5 ile

Xbox Game Pass’in daha iyi oluşunu ve son zamanlarda Sony’nin saçma sapan açıklamalarını düşününce zaten PS5 almak yerine Xbox almak daha mantıklı gibi. Ülkemizde PS oldu bitti daha yaygın ve bilindik ama Xbox’un avantajları da ortada.

1 Beğeni

yav ucuza kapatmak için diyorum da yine aynı kapıya çıkıyor. sonra satmaya kalksan xbox alacak adam bulamazsın ha gta6 sonrası bir süre konsol sahibi olmak revaçta olacak.
öylesien baktım fiyatlara da zaten ps5 normal alınıyor. :smiley: bizim derdimiz ucuza emcüklemek.

ps5 proda harikalar yaratabilirler.

1 Beğeni

tüm göçmenleri edirne’den kaçmaya davet ediyorum yakalanın yakalanın gelin la konsolu almamız lazım :smiley:

1 Beğeni

4 gündür Türkçe duyurusu gelecek. Ülkenin gündemi değişsin diye kendini bir şey sanan hesaplar milleti umutlandırdı gündem oluşturdu sonuç hiçbir açıklama yok. Ve hiç konuşulmamaya başlandı.

Haydaaa 200gb sızıntı internete yüklenmiş Erken aşama GTA6 varlıkları vs Liberty City dlc keşke çıksaymış
https://x.com/gtasix_/status/2100833575843029147?s=46

1 Beğeni