Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

Müzikler bloklamış videoyu püü ben sizin yedi sülalenizi
Onları kestiricem

**Çok fazla detay var. Çok fazla. Saymakla bitmeyebilir. Rockstar yine kendi elemanlarını gösterip oyunu öven görüntüler sunacak diye düşünürken resmen 26 dakikalık oynanış videosunu kucağımıza verdi… Üstelik görüntüler PS5 Pro da değil normal PS5’ten. **

RDR2’den aşina olduğumuz deadeye mevcut.
Karakterlerin neresine ateş ederseniz öleceğini/yaralanacağını gösteren sarı ve kırmızı renkli ikonlar mevcut.
Karakterler el ele tutuşabiliyor. (RP yapanlara selam olsun)
Buz dolabını açtığınızda karakteriniz karşısına ilk çıkanı yemek yerine seçenek oyuncuya bırakılmış.
Bu sefer daha detaylı bir hayvan popülasyonu var. Sokaklarda sürüngenler vs çıkabiliyor karşınıza. Üstelik evcil olan hayvanları eğitebilme seçeneği sunulmuş.
Yine RDR2’den aşina olduğumuz onur sistemi mevcut sanırım.
Bullet time’ı Rockstar oyunlarında daha önce Max Payne serisinde görmüştük, ardından yine RDR’den hatırlıyordum ve şimdi de GTA VI’da yer alıyor. Ayrı bir havası var.
Son olarak DEVASA AMA GERÇEKTEN DEVASA bir harita mevcut. Geze geze bitiremeyeceğiz sanırım.

Aklımda kalanlar bunlar olmuş. Daha yüzlerce küçüklü-büyüklü detay var.
Bir de şunu söyleyim: CyberLeek gerçekten sızdırmış. Adamın/Adamların elindeki sürüm çıkışa hazır olmayan bir build ama kesinlikle boş çar değilmiş Leek kardeşimiz.

1 Beğeni

4 Beğeni

2 Beğeni

Hasss…

Ben de diyorum karakterler niye RDR 2 dekileri andırıyor.

Bir gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: GTA V - Ana Konu

2 Beğeni

allahım sabır ver yarabbim

3 Beğeni

Koskoca Rockstar bile CDS’nin ekmeğine göz dikmiş :grinning:

2 Beğeni

Burada da karşımıza çıkmazsın kardeşim be… :sweat_smile: :joy:

3 Beğeni

DidierSachs markası da San Andreas’dan kalma bi giyim markası. Lüks takım elbiseler alabiliyorduk. GTA 6 ile dönmüş oldu.

2 Beğeni