oyunda bir saçmalık yakaladım, kovaya toprağı doldurup sallantılı masaya dökünce kova başı 5-9 oz arası altın kazanıyoruz. simulasyon oyunu diyoruz da, bir kovayı sallantılı masaya döküp 140 gram altın kazanmak mantığa uygun mu? gerçek hayatta 140 gram altını kazanmak için 140 ton malzeme kazıp siyanürde çözdürüp elektroliz etmek gerekiyorken bu hiç olmamış. kaldı ki sallantılı masa ince, toz malzemelerde kullanılır. bari bir kırma-öğütme sistemi kursak öncesinde direk kaz yükle
bu arada, büyük yakıt tankının pompası koptu nasıl olduğunu anlamadım. yedeği de yok sanırım. daha önce başına gelen var mı?
hocam tava sisteminde 0.4 oz altın için yarım saat tava karıştırıp ufacık taneleri mouse ile tutmaya çalışıyorsun, aradaki fark anlamsız derecede fazla.
gold yazınca 100oz geliyor para kazanmada bazı mantıksızlar olabilir ama güncellemeyle dengelenir çoktan geri bildirim almışlardır herkes bir sürü şey yazıyor ama çok da uğraştırmaması lazım kürekle kazarken ben yoruldum yav
o hileye girer mekanize sisteme geçilmeli böyle kova taşımayı sevmedim ben de bantlı konveyörler eklense daha hoş olacak oyunda şu an için harcayabileceğin en büyük para tüm ekipmanlar dahil 750 bin falan, 150 kovayı sallantılı masaya döktükten sonra her şeyi alıyorsun, oyunun devamlılığı sürekliliği olmaz sıkar böyle. yeni özellikleri merakla bekliyorum açıkçası.
Su pompası aldım bi yeşil küçük hortum birde kırmızı renkte büyük hortum aldım. Yeşili bağladım fakat kırmızıyı bağlayım dedim in ve ouy diye i adet delik var 3. hortum mu almam gerekiyor veya ben neyi nereye sokcam beynim yandı.
Kırmızının bir ucunu pompanın in girişine bağlayıp, diğer ucuna da marketten filtre alıp bağladıktan sonra göle atıyorsun. Yeşil hortumla da pompa ile kullanacağın makine arasında bağlantı kuruyorsun hocam. Büyük hortum için olan out çıkışı shaker gibi büyük makinelere su bağlantısı yapmak için.
Bugün wave table olayını deneyeceğim manyetit römork için ayırıcı almak lazım ve o manyetitler sıvı gibi bişey yav az da olsa gelir elde ediliyor. 5. bölüme yapabilirim herhalde… ama ayırıcıyı washplant yanına da koyunca daha kolay oluyor. Shaker olayına daha girmedik bile… çok ayrıntı var. Araç almak için minik bir hile yapabilirim. Hayır zaten bir iş kurmuşuz banka küççük krediler veriyor 200 bin dolar kredi verse çekelim. Gelişimi engelliyor.
Manyetit ayrıcı alıp denedim ama normal kovayı döktüğümde ne yazık ki manyetit akıtmıyor yine aynı altın kovası doluyor bunun için washplant şart. Bankaya tekrar gittim kredi miktarı yüksekmiş zaten öyle alacağım. 50 bin kadar çekerim 5. bölümde washplant + manyetit ayırıcı ve römorku ile küçük ekskavatör gösteririm
İşçilerin görünür olması bazı sorunlara sebep olailir. Yani işçiyi tutup da kürekle toprak attırırken önüne geçersek ya da çalıştığı malzemeleri kurcalarsak oyunun akıcılığı ve görünüşü baltalanacaktır. Bence işçilerin görünmeden işlerini yapmaları şuan için daha iyi olabilir. Sırf işçiler yüzünden başka buglarla uğraşmamış oluruz.