Gallipoli [Ana Konu]

Blackmill Games tarafından geliştirilen WW1 Series - Gallipoli - Ottoman Fronts, 20 Ağustos 2026 Perşembe günü Steam’de yayınlanıyor.

Çanakkale sahillerini savun, Osmanlı Cephelerinde 50 oyunculu hedef odaklı muharebelerde kıran kırana savaş! 1. Dünya Savaşı siper harbi ile çöl seferlerini özgün silahlarla donatılmış 10 tarihi sınıfla deneyimle. Şu ana kadarki en sürükleyici 1. Dünya Savaşı muharebeleri Çanakkale’de seni bekliyor.

Steam’de çıkış fiyatı 4.50 USD olacak demişlerdi.

Trailer

ÖZELLİKLER

• Gerçekçi 1. Dünya Savaşı muharebeleri: Sürükleyici haritalar, ayrıntılı üniforma özelleştirme ve 50’den fazla tarihi doğru yansıtan silah ve teçhizatla tarihi savaşarak hisset.
  • Harekat alanı çeşitliliği: Sarp tepeler, kuru çöller, meskun mahaller gibi ortamlarda sefer harbini deneyimle. SS River Clyde’dan Gelibolu Yarımadası sahillerine çıkarma yap ya da muharebe ortasında Süveyş Kanalı’nı kayıklarla geç.
  • Sürükleyici oynanış: Tek vuruşta ölüm getiren oyun mekaniği ve gerçekçi hedef tabanlı muharebelerle 1. Dünya Savaşı vahşetini hisset. Düşman savunmalarını aşarken ivmeyi yüksek tut.
  • Gerçekçi silah mekanikleri: Görünüm, his ve ses itibarıyla gerçek ağır silahları tut. Tecrübe kazandıkça yeteneklerin artar; nişan alma, silah tutuş ve baskı altında mermi doldurma kabiliyetin gelişir.
  • Sınıf tabanlı çok oyunculu FPS: Özgün uzmanlıklara sahip 10 tarihi sınıf arasından seçim yap. Bir time katıl, takımınla platformlar arası oyun sayesinde bilgisayar veya konsoldan oyna.
  • Asla yalnız savaşma: Botlar, Osmanlı Cephelerinin geleceğini tayin edecek savaşlara herkese açık karşılaşmalarda katılır, özel karşılaşmalara da eklenebilir.
6 Beğeni

Türkçe seslendirme var!

Ve müthiş olmuş. Bu akşam oynamaya başladım. Türkçe seslendirme ve ortamı ile birlikte hissettirdikleri feci gaza getiriyor.

20 Ağustos akşamı 16:00’da ambargo kalkıyor. Yayında oynayacağız. En son Kut-ul amare kuşatmasında oynadım güzeldi.

8 Beğeni

Umarım tarihimizi doğru bir biçimde yansıtıyordur…

arıburnu manzarası var ya delirirsiniz. çatışmanın başlangıcı işgalin başı ve atmosferle sanki oradaymışsınız gibi oluyor.

1 Beğeni

Arıburnu cephesinde başlangıcı kayıt aldım 3.5dklık video instagramda paylaşacağım yorumsuz sadece belirli anlar var.

Kutul amare savaşında da birkaç tane kayıt aldım oradan da makineli tüfek ve türkçe tepkiler diye ayrı kolaj yapacağım. ya çok hoşuma gitti ve erkenden geldi diye uğraşıyorum yoksa zaman kalmazdı. ayrıca çok güzel bir his.
tek tepkiniz karakterin tutukluğuna olacak.

Nusrat mayın gemisi ile alakalı ne var?. Oyun karada geçiyor ama hikaye videosu vs. bir şey eklenmiş mi acaba?. Belki de boğazda demirlemiş haldedir.

çanakkale boğazı sonuçta ama çanakkalede olmasa da süveşy tarafında nehirden karşıya geçmek için teknelere biniyoruz kürek çekerken ölüyorlar vs. bir yandan köprü inşa ediyorlar. ama gemide bir şey yok.
cover için atıf olmuş güzel de olmuş. arıburnu sabahında düşman gemilerini ufukta görünce bir başka oluyor

1 Beğeni

çıkı çıkmaz gözümü kırpmadan aldım hayırlı olsun herkese

2 Beğeni

Hangi paketi alıcaz farklar ne

epic steamdan daha ucuz

1, çıkarmayı alırsan dlc lerden kuşatma dlc hariç hepsi geliyor
epic game : 509,75 + 110 ( kuşatma dlc ) - %5 epic puanı
steam : 539,02 + 119,41 ( kuşatma dlc ) + banka komisyonu

seçim sana kalmış

1 Beğeni

Elektrik kesildi yayın cortladı akşam oynayacağım tekrar da şu an oyun boş gelecektir.
Oyuncılar bekleyerek pusarak pynayınca iş değişiyor.
Botlarla hücuma geçiliyordu gerçekte olduğu gibi ama şu an oyunda yapacak bir şey bulamazsınız.

Kuşatma değil. Second Expedition almanız lazım. Kuşatma ve daha sonra çıkacaklar var içinde.

https://x.com/simulasyonturk/status/2090712419412623524

türkçe seslendirme videosu

ve emeği geçenlerin isimleri
https://x.com/simulasyonturk/status/2090712419412623524

sadece steamda mevcut epicgame de yok
steam : Gallipoli Second Expedition 1004,56 + banka komisyon çok para almam

Epic’te de var. İsmi Çanakkale.

içinde dlc leri olan tek sürüm bu. sadece kuşatma ve 2. çıkarma dlc yok

Second Expedition sürümü yok hocam

https://x.com/simulasyonturk/status/2096609511599407339

biraz daha güncelleme gelmezse bakın gider ofisi basarım o derecedeyim
çünkü her gün girip kolay oynayacağım tek oyun bu oldu

benim atımı verin lan
https://x.com/simulasyonturk/status/2096692005024018793

Yeni güncelleme yaptıktan sonra oyunda anlık donmalar başladı başına gelen var mı