Bugün Galatasaray’da 38. başkanlık seçimi var. Adaylar:
- Burak Elmas
- Metin Öztürk
- Yiğit Şardan
- Eşref Hamamcıoğlu
- İbrahim Özdemir
Kişisel tercihim Burak Elmas’ın seçilmesi yönünde. Eğer Yiğit Şardan seçilirse Galatasaray için felaket olur. Ayrıca izlemek isteyen falan olursa diye şunu bırakayım:
kaç sandık var
Elin macarları bile ölüm grubunda bir şeyler yapmaya çalışıyor bizde tık yok anca hesap kitap.
Yemeksepeti reklamında italyaya gallere attığımız gollere bakıyorum, gerçek skorlara bakıyorum, aradaki uçuruma anlam veremiyorum. Ya hadi tamam belki kötü oynanır da bari reklamı kaldır yayından, hâlâ veriyorlar izleyin görürsünüz o reklamı
yüzsüzlüklerinden kaldıramazlar malesef. böyle de rezil bi reklam anlayışımız var. ulan şunların şurda yaptıkları rolde bile bir taktik teknik var ama sahada yok yok yok. ona sinir oluyorum hala
Ama öyle demeyin ortada alın teri var ayıp ayıp(!)
böyle daha mı iyi sizce insanlarla alay eder gibi bu reklamlar dönüyor sürekli. yok neymiş kuymağı ne zaman yiyecekmişiz falan filan. en güzel kuymağı bize italyayla galler yedirdi zaten.
gs seçiminde son 2 sandık
aynen aksiyon filmi gibi oldu orası vallaha
Son Dakika Galatasarayın 38.Başkanı Burak Elmas
valla tebrik ederim gslileri iki başkanın da el ele kürsüye çıkması çok güzeldi.
aynen gerçek seçimlerde olmaz vallahi
Bence Galatasaray için adaylar arasındaki en iyisiydi. Hayırlı olsun.
liseliler eşrefe mi oy vermiş
Öyle bi söylenti dolaşıyordu ortalıkta. Hatta instagramdaki bazı sayfalar 28, 29 ve 30. sandıklarda liselilerden dolayı sadece yeşil oy (Eşref Hamamcıoğlu’nun rengi yeşil) çıkacağını söylemişlerdi.