Futbol Gündemi ⚽

4 Beğeni
2 Beğeni

Futbol Anadolu shared a post on Instagram: "Ronaldo Coca-Cola olayının, kamera arkası 😂

İmzalı forma çekilişleri ve sürpriz hediyeler için bizi takip edin 👉@futbolanadolu 

#Cr7 #cristianoronaldo #Ronaldo #cocacola #football". Follow their account...

2 Beğeni

Bugün Galatasaray’da 38. başkanlık seçimi var. Adaylar:

• Burak Elmas
  • Metin Öztürk
  • Yiğit Şardan
  • Eşref Hamamcıoğlu
  • İbrahim Özdemir

Kişisel tercihim Burak Elmas’ın seçilmesi yönünde. Eğer Yiğit Şardan seçilirse Galatasaray için felaket olur. Ayrıca izlemek isteyen falan olursa diye şunu bırakayım:

1 Beğeni

:laughing: https://twitter.com/nocontextfutbol/status/1406166536415555584?s=20

2 Beğeni

kaç sandık var

1 Beğeni

Elin macarları bile ölüm grubunda bir şeyler yapmaya çalışıyor bizde tık yok anca hesap kitap.

2 Beğeni

Yemeksepeti reklamında italyaya gallere attığımız gollere bakıyorum, gerçek skorlara bakıyorum, aradaki uçuruma anlam veremiyorum. Ya hadi tamam belki kötü oynanır da bari reklamı kaldır yayından, hâlâ veriyorlar izleyin görürsünüz o reklamı :rofl:

4 Beğeni

Bence de kaldırsınlar hocam :slight_smile:

6 Beğeni

yüzsüzlüklerinden kaldıramazlar malesef. böyle de rezil bi reklam anlayışımız var. ulan şunların şurda yaptıkları rolde bile bir taktik teknik var ama sahada yok yok yok. ona sinir oluyorum hala :rage:

5 Beğeni

Ama öyle demeyin ortada alın teri var ayıp ayıp(!)

3 Beğeni

böyle daha mı iyi sizce insanlarla alay eder gibi bu reklamlar dönüyor sürekli. yok neymiş kuymağı ne zaman yiyecekmişiz falan filan. en güzel kuymağı bize italyayla galler yedirdi zaten.

5 Beğeni

gs seçiminde son 2 sandık

3 Beğeni

aynen aksiyon filmi gibi oldu orası vallaha :rofl:

3 Beğeni

Son Dakika Galatasarayın 38.Başkanı Burak Elmas

5 Beğeni

valla tebrik ederim gslileri iki başkanın da el ele kürsüye çıkması çok güzeldi.

3 Beğeni

aynen gerçek seçimlerde olmaz vallahi

3 Beğeni

Bence Galatasaray için adaylar arasındaki en iyisiydi. Hayırlı olsun.

7 Beğeni

liseliler eşrefe mi oy vermiş

Öyle bi söylenti dolaşıyordu ortalıkta. Hatta instagramdaki bazı sayfalar 28, 29 ve 30. sandıklarda liselilerden dolayı sadece yeşil oy (Eşref Hamamcıoğlu’nun rengi yeşil) çıkacağını söylemişlerdi.

1 Beğeni