Futbol Gündemi ⚽

elimde olsa bütün büyük spor kulüpleri dahil batmalarına göz yumardım beter olsun şerefsizler :smiley: milletin sırtında yük
holding sahibinden geçilmiyor futbol

babamın kulübü de olsa gene batsın

4 Beğeni

valla ne yalan söyliyim al benden de o kadar beşiktaş ı ne kadar sevsem de bu para avcısı yönetimler yüzünden artık kepnkleri kapatsalar da kurtulsak diyorum. çünkü iyice insanları suistimal etme noktasına geldiler. yok fener ol yok mesut ol yok bırakmam seni falan bunlar hep boş iş. artık avrupa maçlarına bakarım bi de şampiyonluk vaad ettiği zamanlarda o kadar yoksa Türk ligi çekilmiyo valla. en iyisi premier lig, ordaki maçlar çok zevkli gerçekten.

3 Beğeni
4 Beğeni

tahminimce İtalya ile Almanya final oynar. Ama kupayı kim kaldırır kestirmek zor. Kaç maçtır yenilmeyen Mancinili İtalya öbür tarafta ne yapacağı belli olmayan Almanya
İtalya % 52
Almanya % 48

1 Beğeni

Bence Fransa-Hollanda final oynar. Kupayı Fransa alır. :writing_hand:

İtalya-Almanya ya da İtalya-İngiltere finali olur.
İtalya kupayı alır.
(İngiltere - Almanya çarpışmasını kazanan takımın final oynama ihtimali çok yüksek.)

Deplasman golü; çok eskiden takımların deplasmana gitmesi için yapılan bir teşvikmiş. Bu yüzden günümüz şartlarında kalkması gerekiyordu bence, kalktı da.

1 Beğeni

Gerçekten değişmesi gereken bir kuraldı, tek golle eleme usulü maçların keyfi kaçıyordu, bir taraf geriye yaterken diğer tarafın da üst tura çıkabileceğine olan inancı tükeniyordu.

Şimdi de 0-0 biten maçlara puan verilmemesinin gündeme gelmesi lazım.

1 Beğeni

Bence de 0-0 için o kural olmalı. Ayrıca takımlara maçta atılan gol sayısı kadar puan vermek de çok keyifli maçlar izletebilir.

1 Beğeni

Son Dakika UEFA maçları artık Exxen de

2 Beğeni

Bence sporcu sağlığı için kötü oldu. Bu tür maçlarda atılan goller önemli hele deplasmanda atılacak gol çok önemli şimdi ise eşitlik var diye maç uzayacak 90 dk yeterince uzun süre zaten belki de uzatmalarda da eşitlik bozulmayacak penaltılara kadar oyuncularda derman kalmayacak.

1 Beğeni

Uzatmalarda +1 değişiklik hakkı vardı. +2 yapılabilir talep gelirse.

1 Beğeni

Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimde yeniden Fenerbahçe başkanı oldu.

Euro 2020’de ilk çeyrek finalist Danimarka oluyor.

danigaller

2 Beğeni

Euro 2020’de ikinci çeyrek finalist, 120 dakika sonunda İtalya.

italy

Adamlar, İtalya’dan 2 yemiş buna rağmen son saniyelere kadar çirkinleştirmeden topunu oynadı. Türkiye olsaydı yumruklar konuşurdu kesin.:smiley:

1 Beğeni

Bırak 2 yemesini İtalya takımı resmen ipten döndü. Avusturya 2 kez kaçırdı koskoca İtalya’ya dar ettiler bence sahayı harika top oynadılar 13 maç gol yememiş bir İtalya’ya karşı. Çok üzüldüm elenmelerine. :pensive: :pensive:

1 Beğeni

Her ne kadar Avusturya hak etmiş olsa da elenmeleri gerekiyordu. Finale kadar aynı performansı gösteremezlerdi, Almanya veya Fransa ile eşleştiklerinde kolay lokma olurlardı. Gruptan çıkmaları bile onlar için büyük başarı bence.

1 Beğeni
1 Beğeni

1 Beğeni