Link : BUG ModManager FS25 - KingMods
Bu bir MOD değildir! Bu, oyunu başlatmadan önce mod ve save sistemini yönetmenizi sağlayan bir programdır. Programı, modlarınızın depolandığı klasörden farklı bir konumda tutun.
Kurulum: Kurulum gerekmez. Dosyayı bir klasöre çıkarmanız yeterlidir.
NOT: Program başladığında doğru EXE dosya yollarını girdiğinizden emin olun. Varsayılan yollar aşağıda listelenmiştir.
Steam/Epic Paths :
SavePath : Documents\My Games\FarmingSimulator2025
ModPath : Documents\My Games\FarmingSimulator2025\mods
GamePath Steam : C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Farming Simulator 25
GamePath Epic : C:\Program Files\Epic Games\FarmingSimulator25
Xbox Paths :
SavePath : Documents\My Games\FarmingSimulator2025
ModPath : C:\Users[Username]\AppData\Local\Packages\GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC_[RandomID]\LocalCache\Local\mods
GamePath Xbox : C:\Users[Username]\AppData\Local\Packages\GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC_[RandomID]\LocalCache\Local\
ÖNEMLİ! : Her şeyi test ettim, ancak olası tüm senaryoları denemem mümkün değil. Bu nedenle, bir hata ile karşılaşırsanız lütfen programın EXE dosyasının yanında oluşturulan crash.log dosyasını ve hatanın ekran görüntüsünü paylaşın.
İletişim: buggub92@proton.me
NOT: Program kendi başına çalışabilir, ancak yine de bir bağımlılık denetleyicisi içerir. .NET 8’i yüklemeniz istenirse, bunu resmi Microsoft web sitesinden indirebilirsiniz.

