FS 25 Farm Turk Map

Herkese merhaba arkadaşlar! :wave:

Bugün sizlere büyük bir heyecanla duyurmak istiyorum ki; FS 25 oyunu için, Türk tarım kültürüne ve arazi yapısına özel olarak geliştirdiğim Farm Turk Map haritasının %80’lik kısmı tamamlanmış durumda!

Bu harita, Türkiye’de bir mod yapımcısı tarafından geliştirilen ilk yerli FS 25 haritası olma özelliğini taşıyor. Daha önce FS 19 için benzer bir projeye başlamıştım, ancak geliştirme aşamasında yaşadığım teknik sorunlar ve yaptığım bazı hatalar nedeniyle harita dosyalarını kaybetmiştim.

Bu kez çok daha profesyonel, planlı ve kararlı bir şekilde ilerliyorum. Farm Turk Map, tamamen özgün tasarımı ve gerçekçi yapısıyla sizlere eşsiz bir deneyim sunacak.

:date: Yayın Tarihi:
:bell: 15 Ağustos 2025 tarihinde tam sürüm olarak ücretsiz yayınlanacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayın

3 Beğeni

hocam yaparken nereyi baz aldınız?

dağlık alanlarda var düz alanlarda var. Ama biraz klasik türk köyü ve kasabası mantığında hayali biryer yapmaya çalıştım

iç anadolu olmalı sanırım hocam iç kesimlerde çok var böyle yerler

Öncelikle kolaylıklar dilerim. Türk köylerine uygun yapı ve motifler olacak mı haritada ? Cami gibi, köy çeşmesi gibi kahvehane vb gibi gibi.

şu aşamada yok ama haritanın tamamlanması gereken %20 lik kısım bu aslında. şuan binaları modelliyorum onlarıda haritaya eklediğimde tamamlanmış olıcak ama zaman geçtikçe haritada geri bildirimlere göre düzenlemeler yapacağım. Daha sonrada çok detaylı bir 4x harita odelleyeceğim.

Haritaya girdiğim zaman kendimi Türkiyenin bir köyünde gibi hissetmem için bu bina ve motiflerin yani bizden bir şeylerin görünmesi lazım bence. Yapabilirseniz ne ala. Tabiki her şartta deneyeceğim. Bazı youtuberlar kendi yaptıkları haritalarda oynuyorlar çokta hoşuma gidiyor köy kahvehanesi cami vb. şeyler, evler falan tamamen bir Türk köyü tadında. Çok özeniyorum bunları görünce ama takipteyim. Çıktığı zaman deneyeceğim.

inanın izlediklerinizden daha eğlenceli ve gerçekci olucak.