beyler benim indirdiğim hiçbir mod acılmıyo niye olabilir mods klasorune atıyorum dosyaları ama oyunda hiçbiri gözükmüyo bi kac tane oyunun kendı modu var okadar benım attıklarım olmuyo
eğer oyunun crackliyse ve ilk sürümse yeni çıkan modlar çalışmaz oyunun sürümünü güncellemen gerekir
Ben ets2 olarak okudum çok pardon
Korsan oyunlara destek verilmiyor!!!
mb trac modu bende satın aldığımda traktörü sürüş yönünü değiştir çıkmıyor nedenini bilen varmı
reis aynı sornu bende yasıyoorum ama cozemdeim oyunum korsan oyun degil bu arda cevplarnızı bkliyorum
beyler oyuna mod attıktan sonra modun içine girin orda moddesc.xml dosyasının içinde en üstte modDesc descVersion yazısı göreceksiniz oradaki sayıyı 42 yapın işe yaraycaktır bnde bütün modlar öyle çalıştı hep
abi ben biliyorum indirdiğin mod rar veya zip olarak iniyorya onu masa üstüne atıyorsun sonra klasöre çıkart diyorsun klasöre çıkınca klasörü aç sonra mod desc.xml ye sağ tıkla düzenle diyorsun orada 3 yada 4 . sırada bu var <modDesc descVersion burada genelde 40 41 42 43 44 falan diye 51 e kadar yazabilir oradaki sayıyı atıyorum 45 yada 51 fark etmez bunu 41 yap olmassa 40 falan yap
beyler ben farmin simulator 19 da mod yapıyorum modlar siliniyor bunun sorununu bilen varsa yazabilirmi
ben yaptım ama olmadı oyunumun versiyonu 1.0.0.0 ve ücretsiz indirdiğim için olabilirmi modlar bu yüzden çalışmıyor olabilirmi oyunum öncende crackliydi ama modlar çalışıyodu nedense artık çalışmıyor param olmadığı için atamadım para bu yüzden crack li
ama önceden öyle bi sorunum yoktu