11 Bit stüdyosunun geliştirdiği Frostpunk bugün çıkıyor.
Frostpunk is the first society survival game. As the ruler of the last city on Earth, it is your duty to manage both its citizens and its infrastructure. What decisions will you make to ensure your society’s survival? What will you do when pushed to breaking point? Who will you become in the process?
Şu an oyundayım ve odun vs. toplatıyorum. Kaliteli bir yapım olmuş bu hafta kısmetse 1 video ile giriş yaparız.
çelik işleme atölyesi de açtım işler tıkırında çocuklar için ev bile var ama çocuklar hastalara yardım da ediyor şimdi acil vardiya sözleşmesini imzalıcam ve 1. teknoloji ağacını açıcam daha fazla özellik geliyor bu olayı iyi oturtmuşlar oyun iyi beyler
3 saat çıkmadan oynanabilecek nadir oyunlardan
işler zorlaşıyor güç bela dize getiriyorum yeni koloni de yolda işler daha da zorlaşacak helal olsun ibretlik oyun her yetenek tech olayının bir mevzusu değeri var öyle kolay oyun değil güya easyde başlattım ikince defa herhalde mediumda başlatsam daha da sürecekti
diğer senaryolar da çıkış güncellemesinde olacak
sona doğru artık çekilemez hale geldi zor çıkardım kendimi güncellemeyi yükliyim video olayına bakacağım
harika olmuş zaten ucuz sevip de almayan çok şey kaybeder