American Truck Simulator 'e çok yakında eklenicek olan Freightliner Cascadia modelini ATS’de satın alacaklar bu konuda kaç tane hangi konfigürasyonda alacağını yazabilir
Freightliner markası Cascadia modeli ile American Truck Simulator‘a resmen geliyor. Daimler Trucks Kuzey Amerika‘nın bu özel desteği sayesinde Amerikan yollarının en popüler kamyonu Freightliner Cascadia® çok yakında ATS için yayınlanacak. Cascadia® çekicisi için Freightliner tarafından bir milyon saatten sonra fazla AR-GE çalışması ve milyonlarca mil gerçek dünya testi yapılmış. Freightliner’ın şimdiye kadar sunduğu en gelişmiş otoyol kamyonu olarak tanıtılıyor. Gelişmiş aerodinamik sayesinde havayı bölüp yakıt verimliliğini artırmaya yardımcı olunuyor. ATS’de Freightliner Cascadia’nın Aero paketi de bulunuyor. Cascadia aracı Detroit™ motor kullanıyor. DD15® ve DD13® motoruna sahip olan araçta DT12™ On-Highway Series şanzımanları yer alıyor.
1 adet kırmızı-siyah Cascadia siparişi verdim. Muhtemelen Çarşamba günü telefon gelir ve Perşembe öğle saatlerinde Oxnard’a doğru Eugene şehrinden canavarı almak için yola çıkarım.
Yaw kardeşim ben de sipariş verdim mistral gri hala gelmedi ne zaman geleceğini de söylemiyorlar yenisini alacam diye eskisini sattım aracım yok esnaf adamı soktukları şekle bak ya
İlk bi duyuru yaptılar. Kör Meliha bile anladı Cascadia olduğunu. 5 gün sonra resmen Cascadia olduğunu duyurdular. 5 gün geçti hala ne zaman çıkacağı belli değil. SCS bi çekici getirecek alt tarafı ama bi kere de milleti baymadan yapsa şu işi keşke.