Haftasonuna ertelemişler cumartesi yada pazar çıkar güncelleme tahminen
Eskisi cok hosuma gidiyordu
Bu arada G920 aldım vitesle beraber sıkıntı şurda kol ile ghep birinci gelirken direksiyon alınca sonuncu gelmeye başladım adamlar agrasif oynuyor yahu
otomatik vitesle alışmaya çalış feedback ayarlarını iyice yaptın mı? çok uğraştırıyor özellikle pcde
Bendeki Xbox one sürüş te sıkıntı yok free play de rakipler agresif
gamepad ile forza 7 performansı nasıl? almak istiyorum arkama yaslanıp rahat rahat takılmak için bir de rocket league var tabii
Sadece Rocket Legaue için bile gamepad alınır, oynanışı baya değiştiriyor ve kolaylaştırıyor. Tabi Forza tarafını bilemem ama F710 tavsiye edebilirim.
f710 değil xbox gamepad alıcam da sallıyorum
Ben xbox one s kullaniyordum şu an xbox one x kullanıyorum . Horizon 3 ün tabiri caizse içinden geçtim motorsport 7 yide oynuyorum aktif olarak gamepadle mutluyum şu anlık . Ama önemli husus , sürüş ayarlarında normal , simülasyon gibi ayarlar var horizon 3ü simülasyonda oynarken motorsport 7 gamepadle simulasyon modunda oynanmıyor . Yada ben beceremiyorum bilemedim . Zorluyor baya
Temmuz güncellemesi yarın çıkıyor
temmuz güncellemesi ve top gear araç paketi dün akşam yayınlanmıştı ben biraz erken paylaşmıştım
şimdi girip bakınayım biraz
Forza Motorsport 7’nin Şubat 2019 Güncellemesi
Forza motorsport 7 almak istiyorum ama artık guncellemede almıyor sizce almaya değer mi şuan için ve klavye çok zorlanirsam belki kol ile oynamayı düşünüyorum. Horizon 3-4 hepsi var ve bitirdim bu arada klavye ile rahat oynayabilirmiyim
klavye ile oynanıyor ancak gamepad tavsiye ediliyor ve tabii direksiyon pist olunca gamepad şart ve xbox gamepad olmadan olmuyor
Alicam sanırım horizon çok keyifli ama birazda pistte turlamak lazım
Güzel bir ekip buldum her hafta cuma günü yarışlarımız var