Turn10 stüdyosunun Microsoft için geliştirdiği özel platform oyunlarından olan Forza Motorsport 7, 3 ekim’de global çıkışını gerçekleştirecek. Bu yazı altında oyunu konuşabiliriz. Bir sürü oyun çıkacak ama benim artık Forza serisine özel bir ilgim var. Sağolsun Forza Horizon 3
İlk olarak bilmeniz gerekenlere buradan öğrenin!
İlk bilgiler ve duyuru konusu
Sistem gereksinimleri açıklanmıştı
İlk 167 araçlık liste
Hoonigan araç paketi
Desteklenen direksiyon setleri
Demo sürümü 19 eylülde çıkacak
FM7 ile ilgili başka konular açılabilir. Malum yarışlar düzenleniyor, etkinlikler yapılıyor, araç testleri vs.
Forza Horizon 3 oynayan biri olarak demodaki farkları ciddi anlamda hissettim. Klavye ile oynayamadım direksiyonu aktif edip deneyeceğim. Akşam yayından sonra belki yarım saat buna ayırabiliriz.
Direksiyon ile şu an test ediyorum. Direksiyon derecesinin dönüş görüntüsü yine artmamış. Feedback ayarlarıyla uğraşıyorum. Tam sürümle birlikte yayınlanacak olan rehberleri bekleyeceğim üzüldüm. Project CARS 2’yi beklememin nedeni de direksiyonu kullanacak olmamdı.
Derece ayarı yok… yani… FH3 zaten PC’de direksiyon seti bakımından kötüydü yeni oyunda da devam ediyor.
Oyunun birkaç videosunu izledim… Oynayanlar araç kontrollerinin bizlere muhteşem aktarıldığından özellikle araçlar arası sürüş hissiyatının değiştiğinden falan bahsetmiş. Görsel olarak da süper duruyor. Ancak ben sadece pistte araç sürmekten pek keyif almıyorum… Ancak bu işi en iyi yapanın bu adamlar olduğu da su götürmez bir gerçek !