@otomixx hayır çıkmayacak ancak önümüzdeki aylarda doğru kişiler bulunursa farklı oyunlara gelebilir ama şu an konuşmaya bile gerek yok.
Yeni video!
@otomixx hayır çıkmayacak ancak önümüzdeki aylarda doğru kişiler bulunursa farklı oyunlara gelebilir ama şu an konuşmaya bile gerek yok.
Yeni video!
F-Max’in dorse bağlıyken oyunda alçak kaldığını düşünen arkadaşlar için referans görseller:
LL
Normal
Aracın ölçüleri gerçekteki ile birebir ayarlanmıştır o sebeple olması gereken ne ise oyunda da onu görüyoruz.
Bu da bir başka görsel Hasanın hemen yukarıda paylaştığı görselle kıyaslayabilirsiniz;
Akşam yayın 19.00-20.00 civarı başlayacak. 1.35 güncellemesinde oynamak istiyorum çünkü ProMods var. Ancak performans farkı olabiliyor ve malum dashboard ekranında anlık yakıt tüketimi animasyonu çalışmıyor. Normal haritada da oynasak bir şey kaybetmeyeceğiz aslında 1.36’da da olabilir.
Cuma akşamı @bertan06 ve @Emre54 ile yayın 20.00’de başlayacak. Şu an başta yabancılar olmak üzere YouTube yayıncıları ile iletişim kuruluyor. Çıkana kadar onlar da video çekebilecek. Herkese göndermiyoruz elbette
Pazartesi günü çıkmadan önce bir sürüm ile mod “gold” olacak derler o biçim :d bir şey olacak. Her şey Salı günü öğlenden sonraya hazır durumda ayarlanmış ve bekliyor olacak. Ondan sonra salacağız ortamlara…
Zaten video çekecek kişiler ne zaman çıkacağını ve kimlerin geliştirdiğini ve indirilecek adresi eklemek zorundalar. Böylece karışıklık olmayacak.
Bir şey soracağım fmax hangi sürüme çıkacak 1.35 e mi 1.36 mı?
tamam kusura bakmayın gözümden kaçmış arkadaşlar özür dilerim (linç etmeyin beni gerçekten gözümden kaçtı yoksa niye sorayım)
Linç değil dostum, @Baby ile ikimiz aynı anda yazdık
Linç değil ancak çok sıkı burada olup takip eden biri de bir zahmet birkaç yorum yukarı veya siteye girip bakabilirdi.
#ETS2FMAX ilk canlı yayını 19.30’da başlıyor! Ford Trucks F-MAX modu 29 Ekim’de yayımlanacak. Twitch
Aracın bence tek sıkıntısı sinyal lambalarının led olmasına rağmen ortasında halojen şekilde ayrıca yanması. Scania serisinde ve Range T de bu yok
Kullandığınız lastik ve jant modlarını verebilirmisiniz.
bide dorse modlarınıda verebilirmisiniz
bi de bu bayiden çıkan araçlarda ön camda sağ altta “yerli üretim” sticker’ı yapıştırıyorlar ya, o da olsa mesela efsane olur.
Katılıyorum . İllaki yayınlandıktan sonra güncelleme alacak o zaman eklenebilir . Sağ salim bi sürelim de
Aynn bende fark ettimde laf ederler diye demedim led sinyal ama Ortada isik yaniyo
tmp hazır mod desteklemeye başladı promods sunucusuna fmax’i atsa keşke.
Squirrel’dan F-MAX izlemek isteyenleri görelim?
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim