Yerli üretim yazısı koyucak mısınız ?
Made in china yazacak…
o sonradan takılabilen bir rozet değil mi? ve gereksiz gibi duruyor ayrıntılar güzel ama modla da birisi yapar takar önemli olan stok hali ile herkese uygun olması
F maxten sonra bi cargo gelir mi peki ?
Hop hemşerim nereye daha sırada axor var!??
Şu an sırada bu şekilde yayınlanacak bir proje yok. Önce F-MAX tam anlamıyla bitirilip çıkarılsın ondan sonra tartışılır. Cargo falan olmayacak yani öyle bir plan bile yok aylar sürecek bir olay F-MAX ile aynı durumda bile değil. F-MAX tüm ETS 2 oyuncularını hedefliyor. Ve marka olarak şu an bu araçla ETS 2’de 8. marka olabiliyor. F-MAX bile çıktıktan sonra uğraştıracak bir proje sonuçta güncellemelere uyarlanacak, takibi hep yapılacak, bir şeyler geliştirilebilecek. Bu da zaten iş yükü demek. Başka insanlar tarafından yapılan güzel çekici, kamyon vb. modellerin oyuna bu şekilde gelmesini sağlayabiliriz tabii herkes buna sıcak bakar mı bilemiyorum.
Ford trucks bayisi olacağı sadece f max olmasın cargoda olursa güzel olur diye düşündüm yani bir fikir paylaştım siz de haklısınız tabi
ford f-max çıksın promods haritasını onunla gezeyim
Bertan Badayın Önceden Axor Projesi Vardı Ama 3ds Model Dosyası Çöktü Sonra Devam Etti mi Bilmiyorum
Farların son hali nedir acaba f maxın farları siyah değildi de.Kolay gelsin bu arada
Detaylı bilmiyorum ama sanırım iki farklı far tipi var. Siyah olan kısımda xenon bulunuyor. Kulladığımız referans görsellerde farlar aynı bu şekildeydi. Bunu bizde daha sonradan farkettik.
Burada da xenonlu örnek var. Yani ortada yanlış yapılmış bir durum yok.
Far konusu doğru.Donanıma göre iki farklı seçenek mevcut.F-Max’in Comfort Plus ve Luxury Paketi var.Paylaşılan bu araç mesela Luxury paket F-Max’tir.
Bahside geçmişken geçtiğimiz hafta İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2.Klasik Araç Festivali’ne Ford D1210 ile birlikte getirilmiş olan Ford F-Max’in çekmiş olduğum far detaylarını da sizlerle paylaşayım.
Güzel çekmişsin
teşekkür ederim.Siyah hoşuma gitmedi ama tabi ki bu sizlik bir şey değil siyahını da güzel yapacağınızdan şüphem yok.
Anladığım kadarıyla @Ardaay7 yın demek istediği farlar komple karartılmış gibi duruyor o anlamda siyah demek istemiş yanlış anlamadıysam. f-max lerde xenon far özelliği olanlarda mercek kısmı siyah
Oyuna aktarma %35’e gelmiş. %100 olduktan sonra Araç İçi Modelleme (İnterior) %100 olarak, mod tamamlanmış olacak.
Fikir vermek adına paylaşıyorum.En azından olabilecek bir şey ise sonradan eklemektense baştan olsun diye düşünüyorum.Önden yana doğru uzanan ve bir kaç F-Max’te görmüş olduğum bu tarz şerit aksesuar olarak eklenebilir mi ? Ayrıca F-Max’in Yılın Tırı seçildiğini gösteren boya paketi de olacak mı veya olabilir mi?
Far kısmını hoş durmuyo diye bilerek çok fazla parlak yapmadım. Zaten daha lightmask ekleneceği için material tekrardan elden geçirilecek… Birde böyle kara gözükmesinin sebebi modifiye ekranında olması. Oyun içinde tam olarak öyle değil.
Aksesuardan ziyade skin yapımlarında istenildiği renge boyanabilir çünkü skin şablonuda gelecek modla bildiğim kadarıyla, yılın tırı skinide resmi özelden paylaşırsan sözüm olsun şimdiden