O değişecek kaynak patlamış belki liste dışı videoya koyar resimli olarak paylaşırım akşam
Tüm görselleri tutuyorum çünkü nereden nereye gelindiğinin görünmesi lazım. İlerledikçe onları tekrar ayrı bir sayfaya koyacağız gibi duruyor.
O değişecek kaynak patlamış belki liste dışı videoya koyar resimli olarak paylaşırım akşam
Tüm görselleri tutuyorum çünkü nereden nereye gelindiğinin görünmesi lazım. İlerledikçe onları tekrar ayrı bir sayfaya koyacağız gibi duruyor.
Bir tahminde bulunmak istiyorum farming simulator 17 ve 19’da dlc olarak görebiliriz bence
Sayfa mobilde gayet güzel çalışıyor. İlk yükleme çok az geç oldu gibi geldi ama sıkıntı yapacak bişey yok eline sağlık.Şu kısım tam gözükmüyor bi de benim telefondan mı bilmiyorum.
arkalı önlü kutular mobilde sıkıntı çıkarıyor onlar düzeltilecek
sitenin açılış hızı masaüstünde 5.5 saniye, mobilde ise 3.4 saniye de açılıyor.
(sonuçlar değişiklik gösterebilir.)
Değerli F-MAX takipçileri şu an aracımız inişe hazırlanıyor. Tüm takipçilere duyurulur!
deme ya sabah iş var uyuyamayacak mıyız
Ne ? Nasıl yani ? Noluyor ???
İnişten kasıt downloadsa ,
Sen adresi ver biz canımızı
ya tekerleri var artık ahahahahah
ohhh bugünde ölmedim
Videolu tanıtım yaparsın artık @HasanOfke
Anlatılana göre yürüyomuş
ARANILAN KAN BULUNDU!! STPark Fmax li günler diler
Tabi ki daha bir çok eksiğimiz var. Fırsatımız oldukça yavaş yavaş tamamlıyoruz. Aracın üstünde eksik bazı modeller var. Gölgelerin ve bazı matların tekrardan düzenlenmesi gerekiyor. Ekstradan çizilmesi gereken bir kaç nokta var. Örn; yan eteklerin iç tarafları henüz oluşturulmadı. Bu tarz bazı noktalar var. Kısacası kendi çapımızda çalışmalar devam etmekte
“hasan sarısı” hayır ben esmerim ama olsun
İçten fotoğraf ne zaman gelir?
Dışı tamamen bitince
Abi bırak içeriyi ben böylede giderim:sunglasses:
Ben Konya’dan döndüğümde tamamlanacak galiba.
kardeş ne konyaymış be gide gide bitiremedin 10 tane postun altına aynı şeyi yazıyon