SCS Forumda konu kilitlenmiş.
çok üzüldüm
Neden ki ?
LT’de aracı gördüm 1.51’e güncellendi mi? Yoksa fake mi?
1.51 de çalışıyor zaten. Sorun yok ki.
Evet abi çalışıyor da yeni gelen kabin içi gölge olayı falan fixlendi yazılmış ama steam atölyede herhangi bir şey yok o yüzden sordum
Resmi bir güncelleme değil.
@SCSSoftware düşünsün. Eğer alıp yapabiliyorsa
Güncelleme gelecek mi ? Yeni stoplar baya güzel olmuş.
Selamlar, proje güncelleme alıyor mu? Son sürümde (1.53) yol bilgisayarındaki yazılar okunmayacak şekilde. Bir fix’i varsa bilinen paylaşabilirseniz çok sevinirim. İyi forumlar.
Ben galiba ets2.lt sitesinden geçenlerede indirmiştim 1.53 sürümünde gayet iyi çalısıyordu
İyi de atölye sayfası dururken yapımcıları hiçe sayıp el âleme prim mi verelim?
Benim güncelleme imkanım yok. @SiSL yapabilir sadece ha ayrıca
F-MAX için harcanak tek çaba kendi oyunuma uyarlamak olur derdim ama bu model baya ağır. Belki ilerleyen aşamalarda aktarır ve gösteririm. Şimdi baktım da bununla uğraşılmaz. Bende zaten sıfırdan çizilmiş stylized lowpoly hali var.
Benden günah gitti linki bırakıyorum.
TeamSimulasyonTurk güncellemesi değildir! Oluşabilecek sorunlardan TeamSimulasyonTurk sorumlu tutulamaz!
Tabiki hayırda ben linki gerçek sanmıştım
En son 1.44 te kullanmıştım baya iyi çalışıyordu şuan bilmiyorum Ford F-MAX Mod Projesi - ismail7z9 tarafından #2610
Aslında mantıklı bir yaklaşım fikri geldi aklıma.
@HasanOfke
Burada bütün changelog var. Hasan bütün testleri yapsın, eğer gerçekten bir sıkıntısı yoksa ve atölyeye yüklenebilecek haldeyse atölyeye yükleyip güncelleme verebilir. Tek yapacağı atölyeye yüklemek.
Adam Hasan’ın forumdaki sayfasını paylaşmış. ve atölyedeki modun üzerinden devam etmiş. Mod yöneticisi resmi bile Hasan’nın yaptığı. Sonuçta modun temeli atölyedeki. Hasanın doğal olarak hakkı var.