@HasanOfke abi ses konusunda hani bana düşmez ama acaba Nazım abi ile konuşsanız size belki yardımı dokunabilir o konuda sonuçta evrnin ses moduda var ama herkes alamayabiliyor. Belkide kendisine sormuşsunuzdur ama yanlış anlaşılmak istemem .
Niye yine başa döndük bence olayı tam olarak çözmeden akıl vermeyin
Elimizde hem 1.37 öncesi sesler hem de @ONURKULL tarafından gerçek araçtan kayıt edilmiş sesler var. Başkasından tekrar ses istemeye vs gerek yok. Modun daha modellemesi bitmeden sesleri soruluyordu. Geldiğimiz nokta yine aynı. Ses konusun da daha eski sistemde pek bilgimiz olmadığı için şansımız yaver gitti EVR projeye dayanamayıp kendi seslerini bize hediye etti. Şuan geldiğimiz noktada Fmod ile ses modu yapmak zaten apayrı bir olay ha deyince yapabileceğimiz öğrenebileceğimiz birşey değil. En azından benim için öyle.
SES KONUSUN DA GELİNEN NOKTA DA KULLANDIĞIMIZ SESLER KEYFİ OLARAK EKLENMEDİ. MECBURİYETTEN EKLENDİ. DAF SESİNİ BEĞENMEYEN ARKADAŞLAR ŞİKAYETLERİNİ SCS FORUMA YAZARSA MEMNUN OLURUM.
Umarım bu yazıyı dikkate alırsınız…
hacım sen kendini yorma ben seni biliyorum zaten keyfi koymadıgını daf sesini bu 1.37 güncelllemesi tamalana kadar geçici bir ses f-mod için
bu millet anlamz bu işten
Bayadır ortamdan uzak kaldığım için öyle bir şey demiştim tabiki seslerin olduğunu biliyorum ama sadece söylemek istedim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Ben de aynı şekilde muhalefet olmak için söylemedim, modu en başından beri destekleyen biriyim. Çözüleceğine eminim
motor ve egzoz sesini kısıp gürültü seslerini açın devam edin amma kastınız ya:D
Yanlız şunu belirteyim; Dev ekranda oynuyorum koppite ne kadar yakın ayar çeksem de gösterlerdeki rakamlar görünmüyor.
ekran kartı ayarlarınızdan keskinleştirme yazı vs ne varsa açmalısınız birde öyle deneyin grafiklerde son sözü ekran kartı ayarları söyler
ETS 2’nin Steam Atölyesinde 120 bin aboneyi geçen Ford Trucks F-MAX çekici modu şimdi Assetto Corsa yarış simülasyonu için geliyor. Bertan Baday ve Emre Aydın tarafından modellenen araç Ataberk Er tarafından Assetto Corsa’ya aktarıldı. Assetto Corsa için Ford Trucks F-MAX modu geliyor!
ekran kartı ayarlarınızdan keskinleştirme yazı vs ne varsa açmalısınız birde öyle dene amma kastın ya : D
Her şey full ama tekrar bakarım.
Euro Truck Simulator 2
Assetto Corsa
Farming Simulator 19
SnowRunner
BeamNG.drive
Açıklama yapalım da karmaşa olmasın.
EVR’nin bize hediye ettiği sesleri @Emre54, FMOD ses motoruna aktarıyor. Baya yol alındı. Motor öğrenildi en azından çoğu ses aktarıldı ama daha işi var. 1.37’de hala eksikler var. Malum bizim aracın 2.0 sürümü de zaten açık beta gibi bir şeyde. SiSL de bir yandan araca yeni düzeltmeler yapıyor. Yani ilk çıktığın andaki sürümden sonra bir sürü güncelleme aldı.
Özetle FMOD ses motoruna kendimiz uyarlıyoruz. Güzel olacak. Seslar harmanlanacak.
merhaba fmax’i fs 19 içinde çıkarmayı düşünüyor musunuz?
bir üst mesajında yazıyor aslında
Görmedim yorumu ondan yazdım kusura bakmayın sabırsızlıkla bekliyorum o zaman
Selçuk Abi aracın nerelerini düzeltiyor acaba, heyecanlandım şimdi…
Nazım gerçeğini sürerken de direksiyonu öyle tutar