Ford F-MAX Mod Projesi

F-Max hakkında birkaç kelime yazmak için üye oldum siteye. Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Aracı 1.35 (dx9) sürümünde Promods haritasında Akureyri-Bolungarvik arasında denedim. Birçok kişinin bahsettiği gibi aman aman bir FPS düşüşü yaşamadım. Belki 3-5 FPS düşmüştür en fazla. Onu da ben hissetmedim ne yalan söyleyeyim. Interior kısmı ise birçok resmi araçtan iyi duruyor.

Gözüme çarpan ve ilerleyen süreçlerde düzeltileceğine inandığım birkaç sorun ve eksikliği yazmak istiyorum:

• Ben çoğunlukla UK’de sürüyorum araç ve ilerleyen sürümlerde sağ direksiyon seçeneğinin de olmasını umut ediyorum.
  • Gösterge panelleri iyi duruyor ama gerçeğin dışına çıkıp sadece hızın gösterildiği bir ekran seçeneği de konulabilir.
  • Çekici ekranında katedilen yol 0 olarak görünüyor.
  • Aracın yol tutuşu gerçekten kötü. Normalde kullandığım New Actros aracımla aynı yolu devrilmeden gidebiliyorken, F-Max ile gerçekten zorlandım. Bazı araçlar kıç atar ya, bu kafa atıyor resmen. Önden kayan bir tır ilk defa gördüm.
  • Navigasyon ekranı gerçekten berbat (büyük-küçük farketmiyor). Benim gibi araç içi navigasyon kullanmaya alışkın olanlar gerçekten bu aracı kullanmak istemeyecektir. SİSL’in Tablet GPS’i ile bir nebze olsun çözmüş olsam da daha iyileştirilmiş bir navigasyon görüntüsü hiç de fena olmazdı.
  • Uzun zamandır bu modu bekliyordum ve bu kadar az modifiye seçeneğiyle gelmesini gerçekten yadırgadım. Evet belki gerçeğe yakın yapılmak istendi, ama adında simülasyon geçen ve simülasyonla uzaktan yakından alakası olmayan bir oyun oynadığımızı da belirtmek isterim.

Ekleme:

• Aracın sesleri muhteşem olsa da sinyalin kapanış sesi eski bir araçtan alındığını belli ediyor ve böyle güzel bir modda biraz eğreti duruyor.

3 Beğeni