Ford F-MAX Mod Projesi

ben modu suşlamıyorum hatalı oldunu söylüyorum

2 Beğeni

(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)

Bu gönderi topluluk tarafından bildirildi ve geçici olarak gizlendi.

sende gözükmüş o. 1.36 da hilmi şahin, atakan tarkan ve bende gözükmüyor ayriyetten diğer 1.36 kullanıcılarında. bilmiyorum ya sistemle yada 1.35 le alakalı birşey o

iyi günler ets 1.35 güncellemsinde şuan ama ford fmax modunu yükledim oyuna girdiğimde oyundan atıyor nedendir bilen varsa yazabilirmi dlc ler açık ondanmıdır acaba yükleme ekranında atıyor oyundan

F-Max hakkında birkaç kelime yazmak için üye oldum siteye. Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Aracı 1.35 (dx9) sürümünde Promods haritasında Akureyri-Bolungarvik arasında denedim. Birçok kişinin bahsettiği gibi aman aman bir FPS düşüşü yaşamadım. Belki 3-5 FPS düşmüştür en fazla. Onu da ben hissetmedim ne yalan söyleyeyim. Interior kısmı ise birçok resmi araçtan iyi duruyor.

Gözüme çarpan ve ilerleyen süreçlerde düzeltileceğine inandığım birkaç sorun ve eksikliği yazmak istiyorum:

  • Ben çoğunlukla UK’de sürüyorum araç ve ilerleyen sürümlerde sağ direksiyon seçeneğinin de olmasını umut ediyorum.
  • Gösterge panelleri iyi duruyor ama gerçeğin dışına çıkıp sadece hızın gösterildiği bir ekran seçeneği de konulabilir.
  • Çekici ekranında katedilen yol 0 olarak görünüyor.
  • Aracın yol tutuşu gerçekten kötü. Normalde kullandığım New Actros aracımla aynı yolu devrilmeden gidebiliyorken, F-Max ile gerçekten zorlandım. Bazı araçlar kıç atar ya, bu kafa atıyor resmen. Önden kayan bir tır ilk defa gördüm.
  • Navigasyon ekranı gerçekten berbat (büyük-küçük farketmiyor). Benim gibi araç içi navigasyon kullanmaya alışkın olanlar gerçekten bu aracı kullanmak istemeyecektir. SİSL’in Tablet GPS’i ile bir nebze olsun çözmüş olsam da daha iyileştirilmiş bir navigasyon görüntüsü hiç de fena olmazdı.
  • Uzun zamandır bu modu bekliyordum ve bu kadar az modifiye seçeneğiyle gelmesini gerçekten yadırgadım. Evet belki gerçeğe yakın yapılmak istendi, ama adında simülasyon geçen ve simülasyonla uzaktan yakından alakası olmayan bir oyun oynadığımızı da belirtmek isterim.

Ekleme:

  • Aracın sesleri muhteşem olsa da sinyalin kapanış sesi eski bir araçtan alındığını belli ediyor ve böyle güzel bir modda biraz eğreti duruyor.

3 Beğeni

sisteminle alakalı. scsnin araçlarına kıyasla daha dolu bir araç. mesela göstergesi özel, aracın iç kaplamaları dışardan gözüküyor. beğenmediysen oynama yada eleştirini daha nazikçe belirt

1 Beğeni

Şöyle bir hata var haberiniz olsun @bertan06 @Emre54 @HasanOfke Araçla yaptığınız km gözükmüyor ama şöföre verdiğimiz araçta gözüküyor.

1 Beğeni

1.36 beta versiyonunda da denedim yine attı bu arada yardımcı olurmusunuz

Kardeşim o hatayı SCS ye bildirmen gerek oradaki yüzey kaplaması ile ilgili bir sorun 1.36 beta da bir çok yerde böyle hatalar mevcut özellikle yeni gelen Corsica adasın da çok fazla böyle hatalar var. SCS ye bildir o hatayı…

Bu gönderi topluluk tarafından bildirildi ve geçici olarak gizlendi.

ya modu çok acımasızca eleştirenler olmuş, yok çok hatalı, yok beklediğimize değmedi. Hatalar tabiki olacak. Mod daha yeni çıktı. Bizim amacımız araçtaki hataları görüp belirtmek. Ama insanımız nankör olduğu için hep en iyisini istiyor. Neymiş fps düşürüyormuş, mavi ekran veriyormuş, çok hatalıymış. Bu aracın ilk sürümü. Beğenmediysen 1 ay daha beklersin. En azından araç gelişmiş olur. He ama şimdi beğenmediysen, bilgisayarın kaldırmıyorsa OYNAMA KARDEŞİM, OYNAMA. Aracın optimizasyonları yapılır, düşük sistemli bilgisayarlara daha stabil hale getirilir o zaman oynarsın. @HasanOfke şunun gibileri tutmayacaksın ya burada…

10 Beğeni

farkettim, farklı bir araç ile test edince gördüm saol yinede

beğenmediysen kendin yap, o zaman bizde iyi-kötü eleştiririz. 8 aylık bir emek var şurada. Aracın daha ilk sürümü. Lütfen boş boş yorum yapma.

3 Beğeni

Modu suçlamaya gerek yok bende de oyundan atıyordu.Kullandığım modları eksilttim düzeldi şu anda sorunsuz sürüyorum.Tekrardan emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

3 Beğeni

Bu gönderi topluluk tarafından bildirildi ve geçici olarak gizlendi.

ben haddimi biliyorum. asıl sizin yaptığınız terbiyesizlik.

1 Beğeni

4 sene once aldigim sistemim i7 4710 gtx 860m 16gb ram win10 ben baltikta 30 35 fps en dusuk aliyordum bazen 20 25 anlik oluyor modu indirdim direk baltik basladim hala devam ediyorum gezmeye fps ne artis ne azalis yasadim fmax te ki range t ile karsilastiriyorum. 1.35 ve dx9 oyun suan. Bazi arkadaslar karsilastirma icin yazdim ben suan oynayamayip modu yapan insanlara bu ne boyle diye laf edilmesini dogru bulmuyorum scs cikarmadi arkadaslar modu emek buyuk biraz elestirirken dusunerek elestirelim. Bu arada oyunun standart maks ayarlarinda oynuyorum ayrica ozellestirme yok.

6 Beğeni

Kavgaya gerek yok ayrıca @mazil seninde modu eleştir fakat böyle hadsizce eleştirme. O kadar emek verildi o moda senin dediğine bak. Daha iyisini yap da oynayalım.

5 Beğeni

Lütfen beyefendi burada emek ve alın teri var. Sizin buraya gelip yok bu çö möp demeye hakkınız yok. Bu adamlar 10 aydır gecesini gündüze katarak bu modd için elinden geleni yaptılar. Hatta uykularından bile oldular. Tamam fpS düşüklüğü var ama bu bizim sistemlerimizle alakalı.Bende de biraz kasma oldu ama asla böyle yorumda bulunmadım. Ha bu arada araç gayet kaliteli ve gerçek f maxle birebir. Lütfen buraya gelip böyle konuşma hakkınız yok. Olamazda zaten…

5 Beğeni