Ford F-MAX Aksesuar Paketi Projesi (v1.0 Yayınlandı)

tası, toprağı, vabisi sattırıp f-max aldırtmayın adama şimdi :smiley: harika gözüküyor. ellerinize sağlık. dört gözle bekliyorum :heart: :heart_eyes:

5 Beğeni

Parçaların hepsi uygun fiyata :sweat_smile: Teşekkürler.

3 Beğeni

@ONURKULL ellerine sağlık
Bu aracın kornalarini sevemedim diğer korna modlarida çalışmadı o yüzden kullanmıyorum sırf senin yaptığın paketden dolayı çıkınca oynayasım var

3 Beğeni

@Demir_Pence Korna için FMAX gibi aracıda kullanmamak ne bileyim. Teşekkürler ama mod çıkana kadar bence kararını tekrar gözden geçirmelisin kesinlikle :wink:

7 Beğeni

Elinize Sağlık cok Harika Olmus Mod Fakat Bir Sikinti Var Koltuk Ayarlarinda Koltugu en son ayarda geri cekince yataktan sürüyorsun buna scs yaptigi tirlar gibi koltuk ayarini duzeltseniz cok harika olur kabin icinde cok geriden olunca yataga geciyoruz o olmasa tadindan yenmez yani yataga gecmeden scs’nin gibi olsa guzel olur tekrardan elinize emeginize cok tesekkurler kurusu kurusuna hak eden bir proje saygilarimla!

1 Beğeni

@turkoglu_7681 Kuruşu kuruşuna hak eden kısmını anlamamakla beraber, sanırım mesajınızı F-MAX için Geri Bildirim Toplama Konusu! na yazacaktınız.

4 Beğeni

Çok büyük emek vermişsiniz devamını diğer markalar içinde bekleriz. :smile:
Ve bir tavsiyem de arka paspas yapabilirseniz iyi olur. Başarılar ve kolaylıklar dilerim.

3 Beğeni

@anon68378737 Teşekkürler, valla diğer markalar için kısa zamanda olmayacağı kesin :smiley: Paspas için bir planım yok ama referans atabilirseniz denenebilir.

3 Beğeni

Paspas demem biraz yanlış oldu galiba arka çamurlukları kastetmiştim. Referans yokta siz uyumlu güzel şeyler yaparsınız. Mesela Scania’da ki gibi uzunlamasına f-max veya ford yazılı birşeyler aklıma geldi benim.

2 Beğeni

hepsi çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık :slight_smile:

2 Beğeni

@Tolgasky Teşekkür ederim :slight_smile:

2 Beğeni

İyi geceler iyi çalışmalar benim araca bir önerim olacak diğer araçlara çok yakıştırdığım ve yolda giderken aynada güzel bir görüntü oluşturan spoiler led slotunu da eklemeyi düşünürseniz harika olabilir.

2 Beğeni

Tahmini çıkış tarihi verebilir misiniz?

2 Beğeni

@IbrahimHalil Maalesef, daha yapmam gereken eklentiler var fakat hergün uğraşamadığım için tarih konusunda birşey diyemiyorum.

3 Beğeni

ben de tam tavana kornalar için slot açılabilir mi diyecektim, çoktan halledilmiş, çok teşekkür ederim şimdiden. Büyük eksiklikti o.

4 Beğeni

Adam kısa zamanda level atladı ya la :slight_smile:

Ellerine sağlık bro, yapıştır :fist_left:

9 Beğeni

@bertan06 Çok teşekkürler desteğin için :grinning: :raised_hand:t2:

8 Beğeni

HAZIR OLAN EKLENTILER;

  • AYFAR TP.310 Tepelambası (Turuncu, Kırmızı ve Beyaz renkler + çiftli ve beşli seçeneklerle)

34 Beğeni

Ellerinize ve emeğinize sağlık hocam.

3 Beğeni

@ali.n044 Teşekkür ederim .

2 Beğeni