Flight simulator konsol önerisi

Merhaba,

Uzun süredir olan uçuş merakımı bir konsolla taçlandırmak istiyorum, honeycomb ilgimi çekti ancak sanırım Türkiye pazarında aktif değiller nasıl bir yol izleyebilirim ?

Aerosoft üzerinden satın alabilirsiniz. Gümrük işlemlerini hallettikten sonra vergisini ödeyip sorun olmaz. Amazon.com.tr’de maalesef satılmıyor. Amazon.de sitesi de TR’ye göndermiyor. Aerosoft tek çözüm. Sahibindencom’da 2. el veya sıfır olan Honeycomb ilanları da görmüştüm. Ancak her şeyden önce platformu anlamak için Thrustmaster T16000M joystick, TWCS Throttle iş görebilir. Bunları Amazon’dan ucuza alabiliyorsun.

Peki önereceğiniz farklı bir konsol var mı, honeycomb pek aktif değil gibi pek ürün çıkarmıyor, şu an piyasada en iyisi honeycomb mu ?
Birde honeycomb saitekin farklı multipanel, radio paneli ile uyumlu çalışır mı ?

honeycomb ile uyumlu çalışmasının önemi yok hepsini ayrı usblere takıyorsun ve simde ayrı atamalar yapıyorsun. genelde zaten radio paneli vs. alıp kullanıyorlar.
honeycomb en iyi ürünlerden oldu ama ürünleri yenilende xbox uyumlu yaptılar, halleffect eklediler ancak daha pedalları çıkaramadılar. pandemiden sonra yaşanan bileşen temin etme sıkıntısı onları fena vurdu.
bence önceliğin joystick de almak olsun. joystick ile her simülatörde her iş yapılıyor. yoke’a direkt yönelmek onu kaldır kur, yer sıkıntısı da yaratır. yine de bütçe varsa tabii gidip hepsini al.