Ffb direksiyon seti yapımı

Kendim direksiyon seti yapmaya çalışıyorum fakat karşılaştığım bazı sorunlar var. Emc utility lite programı ile açıları sorunsuz bir şekilde görüyorum fakat whellcheck uygulamasında deneme yaptığımda motor dengesizce hareket etmeye başlıyor. Örnek olarak ortalamasını istediğimde sürekli sağa ve sola dönüp duruyor gücü kesene kadar durmuyor. Ets 2 ye girip denediğimde titremeler oluyor. Oyun içi bozuk yollara girildiğinde veya çarpışma olduğunda titreme dahada artıyor ama kendim direksiyonu tutup durdurmasam sonsuza kadar titremeye devam ediyor. Bunlar emc programında yaşadıklarım. Whel config uygulamasına göre bağlantıları çevirdğimde ise yine aynı şekilde program açıları görüyor ama whelcheck açıldığında tepkisiz kalıyor aynı şekilde oyuna girdiğimde de tepki olmuyor. Kullandığım encoder bu Rotary Encoder E6B2-CWZ6C 600 Pulse Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net® bağlantılarını şemalara göre birebir yapıyprum dirençlerine kadar ama bi sonuç alamıyorum Arduino orjinal değil klon leonardo
Bu emc bağlantısı

Buda wheelconfig için olan bağlantı

Son olarak kullandığım encoder 3 fazlı, z toggle için hem anahtar ile denedim hemde encoderin z çıkışını 6. Pine bağlayarak denedim yine değişen bi sonuç olmadı

Buda bahsettiğim titreme
https://youtube.com/shorts/Dv7Au5S2C3M?si=VppSepY349HVmWoO

1 Beğeni