Fernbus Coach Simulator - Ana Konu

Fernbus’a İngiltere DLC gelecekmiş kimse beklemiyordu :smiley: SCS düzeltene kadar yeni İngiltere nasıl olacak bakalım

3 Beğeni

Yeni DLC eklemişler. İngiltere olabilir.
https://steamdb.info/app/3762010/

hamburg sanırım , Steamde var videosu ; The Bus ve Fernbus aynı anda.

fernbusta şehir güncellemesini dlc olarak getirmezler hamburg the bus için gelecek ingiltere de fernbus için

2 Beğeni

fernbusta da yayınlanınca bir an öyle sandım :slight_smile: malum yaş 44 artık eve işten gelince algılar tam olmuyor :smiley:

tml oyunlarının reklamını yapıyo işte akıllarınca :smiley: aklı olan tml oyununa bulaşmaz başka bir konuda da dediğim gibi sadece fernbus alınır o da çerezlik yani otobüs seslerini vs. vs. dinlemek için bir de takılmalık falan filan 1-2 sefer atıp çıkıcan

adamlar daha oyunlarına odaklanamıyorlar :smiley: tourist bus zaten allaha emanet onu geliştirmeyi bıraktılar sanırım doğru düzgün güncelleme gelmiyor fernbusta öyle sadece otobüs dlcsi geliyor varsa yoksa bir de map katiyen optimizasyon sorununu çözmek gibi bir dertleri yok

1 Beğeni

tourist bus içlerinde en mantıklı projeydi.

1 Beğeni

Fernbusı az önce indirip denedim. Bok gibi. Optimizasyonunu zar zor düzelttikleri oyunun içine sıçmışlar bildiğin.

1 Beğeni

lossless scaling kullanın hocam işinize yarar belki

1 Beğeni

lossless scaling gerçekten Fernbus için hayat kurtarıcı. Ama The Bus’u bile kurtaramıyor :smiley:

1 Beğeni

Harita yine güzel olmuş detaylı güzel bir iş ama gel gelelim oyun sıkıntılı

1 Beğeni

turkey dlc nerede hocammmm

1 Beğeni

Turkey gelmez gelse de torunumuz oynar :smiley:

1 Beğeni

bunlar niye mercedesin otobüslerini getirmiyorlar :smiley:

1 Beğeni

setra olarak yeni geldi hayırlısı artık

2 Beğeni

Bunlar bile lisanssız :grin: lisanssız otobüslere para almakta bir garip valla

2 Beğeni

Söylememek için zor tuttum kendimi ama dayanamadım. SCS’ninkini kökünden yiyecek fernbus. The BUS’tan devam.

3 Beğeni

Radyo bozulduğundan belli girmiyorum. Düzelirse oynamaya devam edeceğim. Arka planda Spotify açıp öyle oynayabilirim ama oyundaki radyo kadar zevk ve gerçekçilik vermiyor.

radyo bende çalışıyor ya :smiley:

Bende sorunlu ya. Radyo DLCde alınmıyor. Ondan kaynaklıysa alırım ama alınmıyor. Açma kapama tuşuna kaç kere bastım radyo ekranı simsiyah.

1 Beğeni