Fernbus’a İngiltere DLC gelecekmiş kimse beklemiyordu SCS düzeltene kadar yeni İngiltere nasıl olacak bakalım
Yeni DLC eklemişler. İngiltere olabilir.
https://steamdb.info/app/3762010/
hamburg sanırım , Steamde var videosu ; The Bus ve Fernbus aynı anda.
fernbusta şehir güncellemesini dlc olarak getirmezler hamburg the bus için gelecek ingiltere de fernbus için
fernbusta da yayınlanınca bir an öyle sandım malum yaş 44 artık eve işten gelince algılar tam olmuyor
tml oyunlarının reklamını yapıyo işte akıllarınca aklı olan tml oyununa bulaşmaz başka bir konuda da dediğim gibi sadece fernbus alınır o da çerezlik yani otobüs seslerini vs. vs. dinlemek için bir de takılmalık falan filan 1-2 sefer atıp çıkıcan
adamlar daha oyunlarına odaklanamıyorlar tourist bus zaten allaha emanet onu geliştirmeyi bıraktılar sanırım doğru düzgün güncelleme gelmiyor fernbusta öyle sadece otobüs dlcsi geliyor varsa yoksa bir de map katiyen optimizasyon sorununu çözmek gibi bir dertleri yok
tourist bus içlerinde en mantıklı projeydi.
Fernbusı az önce indirip denedim. Bok gibi. Optimizasyonunu zar zor düzelttikleri oyunun içine sıçmışlar bildiğin.
lossless scaling kullanın hocam işinize yarar belki
lossless scaling gerçekten Fernbus için hayat kurtarıcı. Ama The Bus’u bile kurtaramıyor
turkey dlc nerede hocammmm
Turkey gelmez gelse de torunumuz oynar
bunlar niye mercedesin otobüslerini getirmiyorlar
Bunlar bile lisanssız lisanssız otobüslere para almakta bir garip valla
Söylememek için zor tuttum kendimi ama dayanamadım. SCS’ninkini kökünden yiyecek fernbus. The BUS’tan devam.
Radyo bozulduğundan belli girmiyorum. Düzelirse oynamaya devam edeceğim. Arka planda Spotify açıp öyle oynayabilirim ama oyundaki radyo kadar zevk ve gerçekçilik vermiyor.
radyo bende çalışıyor ya
Bende sorunlu ya. Radyo DLCde alınmıyor. Ondan kaynaklıysa alırım ama alınmıyor. Açma kapama tuşuna kaç kere bastım radyo ekranı simsiyah.