kodlara baktım da bek böyle çalışmasını sağlayan mantığı bulamadım. sadece çeviri dosyaları var. ilginç temel var olan şeylere erişip dil desteğiyle birlikte mi veriyor yani?
O kadarını bilemiyorum içeriğine bakmadım. Araç arızalarını en düşük 5 saate çektim oyunu hızlandırıp 5 saat geçirdim 5 saatin sonunda motor arıza ve termostat arıza verdi. Traktörü bakıma sokunca birkaç saat bakımda kalması gerekiyor vs.
bunlar bizim projede yapmak istediğim detaylar hep o yüzden farmingsim güzel bir referans noktası oluyor. bütün gameplay modları birer örnek gerçekten keyif alarak oynadığımız nadir oyunalrdan ama bayadır girmedim ve yeni modları kurmadım. kursam zaten çıkamam ![]()
Modsuz yürümüyor yeni modlar da oyuna ayrı zevk katıyor. Lastik aşınma ile bu mod çok gerçekçilik katıyor
oyuna gerçekçilik katıyor 
 deniyeceğim
arkadaşlar kullandığınız önerebileceğiniz güzel Reshade var mı
traktörlere havalı korna nasıl kuruluyor
Links
- Maps:
Polesine FS25 - KingMods
Lipka Wielka | ModHub | Farming Simulator
Hagenstedt | ModHub | Farming Simulator
Mecklenburg Lake District | ModHub | Farming Simulator
Cybuchowo | ModHub | Farming Simulator (15.09.2025)
Hallig Luettenland | ModHub | Farming Simulator (15.09.2025) - Mecklenburg Lake District haritası için 12 adet ayrı moda ihtiyaç var, linkin içinde sitede onlar da var ama oyun içerisinden bu modu indirilebilir içerikler kısmından indirmek daha kolay olur otomatik olarak gerekli diğer modları da indirir.
Hallig Luettenland haritası bir ada gibi arada Wallen denizi var. Kurgusal olarak Almanya’da geçiyor ve günün belirli saatlerinde gelgit oluşumuyla ana karaya ulaşımı sağlayabiliyorsunuz.
Újrét 2025 | ModHub | Farming Simulator (30.10.2025) - Other:
Road Kit | ModHub | Farming Simulator
Universal Autoload | ModHub | Farming Simulator
Longer Lasting Mud | ModHub | Farming Simulator (15.09.2025)
MAN TGE Flatbed | ModHub | Farming Simulator (15.09.2025)
Old Wire Mesh And Pasture Fences | ModHub | Farming Simulator (15.09.2025)
Rainwater And Snow Harvesting Pit | ModHub | Farming Simulator (15.09.2025, yağmur ve kar suyu depolama havuzu modu)
Modern House | ModHub | Farming Simulator (15.09.2025
Sheds Package | ModHub | Farming Simulator (25.09.2025)
Pigsty And Garage Package | ModHub | Farming Simulator (15.10.2025)
DarkerNights | ModHub | Farming Simulator (15.10.2025)
Shed 20x6 | ModHub | Farming Simulator (30.10.2025) 
Mod List | Last Uptade: 30.10.2025 | Added new 1 shed and map.
Yeni gönderiler yerine aynı gönderiyi düzenleyerek yeni modları eklemeyi düşünüyorum.
Kullandığınız önerebileceğiniz güzel bir autoload var mı
@seastar Üstteki gönderimin içine ekledim.
denicem hocam,bunları yumurta diger palet vb taşırken sıkıntı olmuyor değil mi.
Uzun zamandır oynamıyorum, modun ModHub resmi sürümü çıkmış bizzat denedim diyemem ama 130 140 kere güncellendi bu mod öncesinde mutlaka hazır hale gelmiştir sıkıntı yaşamazsın bence.
Farming Simulator 13’ün standart base haritası yeni görünüme uydurularak FS25’e entegre edilmiş. Haritayı eskiden bilenler içinde bilmeyenler içinde güzel duruyor gerçekten. Linki yukarı sabit gönderimin içerisine ekledim.
Arkadaşlar Construction Sim gibi oynayabileceğim bir map arıyorum Yol vs. yapmalık fs22de rennebu map vardı
Çok iyi görünüyor harita
Güzele benzeyen bir map çıkmış Macaristan’da geçiyor. Üstteki sabit gönderime ekledim linkini;