Farming Simulator 25 - Tavsiye Modlar

İnen .zip formatındaki dosyayı direkt mods klasörüne atın. Eğer mod kısmında gözükmüyorsa indirdiğiniz dosya ya .zip formatında değildir ya da modun kendisinden kaynaklı gözükmüyordur. Aksi taktirde .zip formatındaki dosyayı mods klasörüne atmanız durumunda büyük ihtimalle görecektir, zip dosyalarını çıkartmadan olduğu gibi atın. Modların tamamı neredeyse bu oyunda zaten .zip şekline hazır olarak paylaşılıyor herkes tarafından.
Mods klasörü konumu;

Microsoft Store üzerinden alanlar;
Yerel Disk C > Kullanıcılar > KULLANICI İSMİNİZ > AppData > Local > Packages > GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC > Local Cache > Local > (‘‘Mods’’)

Steam veya Epic Store üzerinden alanlar;
Belgelerim > MyGames > Farming Simulator 25 > Mods.

Bu konuma attığınız doğru dosya formatında ise görünecektir. Bahsettiğiniz mod .rar şeklinde biçimlendirilmiş. Masaüstüne modu indirip atın. Ardından sağ tık yapıp winrar ile klasöre çıkart diyin. Masaüstüne yeni bir klasör oluşturacak. (Eğer Win 11 24H2 sürümündeyseniz masaüstüne sağ tık yapıp yenile diyin bazen klasör direkt gelmeyebiliyor.) Ardından oluşan klasörü açıp içindeki 2 adet .zip formatında olan dosyayı belirttiğim mod klasörü konumuna atın ve oyuna girip aktif edin. Aynı modu indirip bu şekilde yaptıktan sonra aktif ettim bir problem yok.
İyi oyunlar.

Giants Software tarafından 4 yeni mod.

Hocam şimdi denedim bırakın o modu modhub dan çektiğim modları dahi görmüyor. MyGames/FarmingSimulator25/mods klasörünün içi dolu olmasına rağmen oyun modları görmüyor.

1 Beğeni

O zaman probleminiz bambaşka bir sebep kaynaklı. Bir bilgim yok maalesef neden olabileceği hakkında.

1 Beğeni

Hocam sildim yükledim problem ortadan kalktı. Sebep neydi bilmiyorum ama şuan sorunsuz.

1 Beğeni

Sorunun çözülmesine sevindim en azından, iyi eğlenceler. :smiley:

arkadaşlar nir youtune yayınında gördüm adam elektrikli testere ile istediği ağacı yok edebiliyor. onun adını bilen var mı ?
youtube ve google arattım ama bulamadım

Lumberjack sanırım

teşekkürler deneyeyim hemen

Yahu bu oyuna niye hiç doğru düzgün mod çıkmıyor. Modcular bıraktı mı bu işi acaba. Modhuba en son 1 hafta önce falan mod eklenmiş.

1 Beğeni

TL para birimi de eklenmiş.

@krkzmodding FS25’e güncelleyip duyurmamanıza şaşırdım

Haritaların kralı geldi
:face_with_peeking_eye: :fire:

V1.1 | 13.02.2025
Oak Bridge Farm | ModHub | Farming Simulator

bekledim map geldi güzel haritaya benziyor

Frankenmuth Farming Map | ModHub | Farming Simulator güzel büyük tarlaların olduğu harita geldi

Haklısınız yoğunluktan unuttuk. :slight_smile: Güncellemeyi ekliyoruz. teşekkürler.

Eksiklikler çok yavaşta olsa gelmeye devam ediyor. Landini’ye kavuştuk.

1 Beğeni

Bu kişi FS22’de olup FS25’te olmayan traktör ve ekipmanların aktarımını yapıyor. L-W arasındaki markaları tamamlamış. Oyuna hemen ekledim.