Milyon Euroluk borcun son taksiti
Para bu üçlüde

Yakında büyükbaş işine gireceğiz, tabi ki de krediyle.
Manda mı alsam inek mi alsam karar veremedim

ilk fotoya bakınca bi an dedim ne oluyoruz benim çiftliğimde böyle bir kamyon yok. dsfsdfs neyse yatalım.
Paletleri elle kaldırma modu olmasa iş miş üretim hiç bir şey yapılmaz
Şu blue power çok güzel ya, bi tane de ben çektim valla
22 de bunun için mod kurmuştum, 25 de standart olması çok iyi, feci güzel duruyor
ne ara milyon yaptınız ben daha pancar satıp römork alıyorum
Çok bedel ödedim buralara gelmek için doğru yatırımlarım da oldu yanlış yatırımlarım da, ilk on tane sera diktik domates çaktık içine, battık para etmedi sonra biraz toparladık bozdum üç mantar serası üç tavuk kümesi ve iki keçi ahırıyla devam ettim, borcun yarısını bitirdikten sonra durmadım yine çektim kredi, güneş paneli falan kurdum, yani kendini döndürebilen şeylere yatırım yaptım, fakat oyunda nerden baksan bi 3-4 sene rahat geçmiştir yani, bu süre zarfında hiç tarla ekip biçmedim çünkü üretime yoğunlaştım, ara sıra indirimde güzel şeyler denk geldi onları da aldım, şu an çok rahatım.
Banka limiti 800 binden 1.2 milyona çıkardı, durmak yok yatırım yapmaya devam edicem, şu sıralar arsa toparlıyorum biraz yem stoğu yapıcam çünkü inek işine giricem, ara sıra traktör vs alıyorum, bu kadar borcun içinde garajı da büyüttüm ha kademeli bir şekilde büyütüyorum işte, kredi çekip inek ahırı kuracağım şimdi.