Farming Simulator 22 [Ana Konu]

böyle oyunlarda yapmak basit (kendi çapında)

3 Beğeni

oyunda grafiksel hata olduğunun yapımcı farkında fakat neredeyse 1 aydır güncelleme yollamıyor şaka gibi.

Farming Simulator 22’de bende sürekli olarak donmalar, takılmalar yaşıyorum. Nedenini bende henüz anlamış değilim. Tüm grafik ayarlarını denedim, en düşüğe bile aldığım oldu. Ancak oyun yine de kasıyor. Çok çok iyi bir sistemim yok ama orta ayarlarda oynatabilecek kadar bir donanıma sahibim. Umarım en kısa sürede güncelleme gelir ve bizler de daha fazla mağdur olmamış oluruz.

2 adet PC ye fs22 kurdum şu alt taraftaki aniso ayarı kasmaya neden veriyor

1050ti ile 4 x yaparsam kasmadan oynanmıyor 2xte sıfır takılma
970 ile 2x kasmaktan oynanmıyor 1x te sıfır

Sistem Özelliklerim (ASUS):
İntel Core i5 8250u
Nvidia GeForce MX110
SanDisk 240 GB SSD
12 GB RAM

Güncellemeyi beklemekten başka bir çarem yok sanırım.

islemci iyi fakat ekran karti icin ayni seyi soyleyemiyecegim, firsat bulursam daha fazla ilgilenebilirim. ama bana kalirsa guncellemede yardimci olamayabilir.

https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-MX110-GPU-Benchmarks-and-Specs.258058.0.html

bu gpu herhangi bir oyunu doğru düzgün çalıştıramıyor
fs22 için gelecek herhangi bir şey sorunu çözemez
normal kullanım için alınan laptoplar artık bu oyunlar için fazlasıyla yetersiz
düşük ayarda 720p çözünürlükte fs 19 için performanslı çalıştırıyor olabilir tabii

:tractor:Farming Simulator 22’den yeni bir başarı! 3 milyon kopyadan fazla sattı

https://www.simulasyonturk.com/farming-simulator-22den-yeni-bir-basari-3-milyon-kopyadan-fazla-satti/

bir de harita yapabilsek :slight_smile:

2 Beğeni

RX580’li sisteme sahip kişide de aynı problemler olmuş. Tek bende olduğunu düşünmüyorum Hasan.

1 Beğeni

Bu seride optimizasyon sorunu olduğu aşikar. Örnek verirsem çiftliğin büyümesi ile başlayan fps sıkıntılar. 22 ile beraber daha da katlanılmaz bir hal aldı. Bu durumdan bende muzdaribim. Ufak tefek oynamaya çalışıyoruz.

indirime bak indirimeee

3 Beğeni

merhaba ben ps5 ten mod indirmeye çalışıyorum. son olarak yüklediğim mod CALMSDEN FARM modu bu %100 olduktan sonra tekrar sıfırdan başlıyor 1 haftadır bu modu yükleyemedim. karşılaşan oldumu yada başka bir sorunmu var bilemiyorum. aynı sorun ilk yüklenen harita modundada yaşadım ama sonra yüklendi.

Bu hafta güncelleme gelecek deniyordu steam tartışmalar kısmında. Gene yalan oldu galiba

ben bu indirimden aldım gayet güzel indirim olmuş

neyse bir şey demiyorum

bunlar bizle dalga geçiyor sanırım.

Selam . Epic games indiriminden bende yeni aldım ve benimde aşırı takılma vardı lakin dün itibari ile çözüldü . Kartım SAPPHİRE RX NİTRO 580. sadece çoklu örnek düzgünleştirmeyi kapadım düzeldi. Ama çok az da olsa arada fs serisinin klasik takılmalarını yapsa da ilk zamanlardaki gibi berbat değil. Konuyu biraz inceledim de fiyatını ve oyundaki kasmalardan şikayet eden biri banlanmış tuhaf geldi oyun gerçekten sorunlu bunu yazmak banlanma sebebi olmamalı. Her neyse umarım bu iğrenç takılma tekrar nüksetmez.

Evet coklu ornek duzgunlestiriciyi kapattiginiz zaman yada dusuk ayarda oynadiginizda sorun cozuluyor. gerisi sizin PC performansiniza kaliyor, ben coklu ornek duzgunlestirici kapali diger hersey fullde 4K da sorunsuz oynuyorum diyebilirim.
Bu arada banlanan arkadasi ben banladim, kendisini uyarmama ragmen benimle bile seviyesizce konusmaya devam edince bende gerekeni yaptim, oyuna sahip olanlara keriz diyecek kadar seviyeyi asagi ceken birisinin banlanmasi neden tuhafiniza gitti bende anlamadim…

1 Beğeni

Tuhafıma giden şu oldu. konuyu üye olmadan 2 gün baştan itibaren okudum baya kişi fiyata kızıp satın almak kerizlik demiş ve banladığınız üye baya tahrik edilmiş ayrıca yazılarında seviyesizlik pek görmedim yardımcı olana gayet kibar yazmış. Yetkili olarak tanımadığınız birine seviyesiz demek ne kadar doğru sizce? Kısaca benim görüşüm acele edilmiş kimseye hakaretini okumadım sadece kendi fikrini savunmuş gibi geldi bana tabi sinirli yazmış o ayrı lakin ona da tahrik edici mesajlar yazılmış fakat bunlara bir işlem yapılmamış . Her neyse ben öyle gördüm tuhaf geldi, yani kimseye hakaret edilmeden banlanan üye çok görmediğim için tuhaf geldi bana. Açıkçası şahsım adına bende yazmaya korktum bu foruma.

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Lakin bu yorumu burada yapmak yerine Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem başlığı altında konuşsak daha iyi olmaz mı? Bu başlıkta önceliğimiz Farming Simulator 22 ile ilgili konuları konuşmak.

1 Beğeni