Optimizasyon oyun firmalarının kronik sorunu olmaya başladı. BF2042de de millet isyanda.
Belgelerim/FarmingSimulator2022/game.xml diye bir dosya var onu açın Vsync yazan satır var orada bir satıra true yazıyor onu false yapın ve kaydedin sonra oyuna girin f3’e basın o zaman düzeliyor ben öyle yaptım zaten oyundaki bu sistem hep aynı oluyor.Bir deneyin düzelecektir o zaman.
Amerikan haritasında daha düşük fps/sürekli drop yaşarken aynı ayarlarda Haut-Beyleron’ da takır takır oynuyorum sorunsuz garip geldi
Grafik kartınız çok yeni değilse DirectX11 ile açmaya çalışın.
Bunun için Belgelerim/MyGames/FarmingSimulator22/game.xml açın orada
D3D_12 yerine D3D_11 yazın. D3D_11 yazıp kaydederseniz DX11 ile açmaya başlar.
Grafik kartınızı da güncelleyin. Ayarlarınıza dikkat edin. Uygun çözünürlükte açın.
hektar başına düşen mahsul + ortalama satış fiyatları ve hektar başına gelirleri
Patron ile amele arasındaki fark. Sağdaki Hasan abinin traktörü, soldaki benim. Yem paletini bile kaldırmıyor.
Bir şey soracağım şimdi mevsim modunda ekinler uzun süre çıkmıyordu ya ektiğin zaman. FS 22 de öyle bir şey yok dimi.
Ekeceğin şeyin mevsimi değilse izin vermiyor ekmene zaten dönemi gelince ekebiliyorsun sadece
Tamam ektiğin şey ertesi güne çıkıyorsa sıkıntı yok benim için
Bu resimde şu an kanola ekip hasat edebiliyorum sadece diğerleri hep yeşil burası hep bu şekildemi duruyor.
Valla tam detaylı giremedim bende bugün onu tam bilmiyorum vaktim kalmadı
Bakınca haber verirsen sevinirim aslında bi rehber videosu gelse güzel olur.
Ya deli oldum gün boyunca, online giremiyorum. “Sunucu ile bağlantı kurulamadı” hatası alıyorum. Modemi resledim filan çare etmedi. Benden başka bu hatayı alan var mı?
Bende aynı hatayı alıyorum ama üstüne düşmedim ya oyuna bile tam girmedim tarlayı sürdüm çıktım
sunucularda mı sıkıntı var yoksa bende mi anlayamadım. bugün bi 1 saat girebildim sonra bu hatayı vermeye başladı, hala giremiyorum
şu an herkes yazıyor evet genel bir sıkıntı var normal bence herkes yine yüklendi
Oyun güzel olmuş cidden. 19’a göre en yüksek ayarlarda iyi de FPS alıyorum ama yer yer takılıyor. Ani takılmalar can sıkıcı. Ayrıca FHD’de en yüksek ayarlardaki grafiklerde ne bileyim pek beğenmedim. Klasik Farming grafiği. 2015’in makyajlanmış halleri. Böyle çocuk oyunu gibi duruyordu. Özellikle renk tonları bu hissi kapılmamı sağlıyor.
Dün gece Hasan abinin yayını sırasında başıma geldi benim de.
Dün akşama kadar oyundaydim sunucuda ama akşam çıkıp gece girmeye çalıştığımda bende de aynı sorun oldu