Farming Simulator 19 - Screenshots

Malesef kabinsizi yok,4 farklı modelini modlamışlar,hepsi de kabinli.

50keda kendi modelini getirmedi hala o daha iyidi + 4 farklı model yok diye biliyorum bir sürü farklı motor seçeneğinin olduğu sürümleri tek tek yayınlamışlardı ama o yanlıştı

Benim indirdiğim paket olaraktı 4 tane aynı traktörün farklı modelleri var.Tabi serileri de vardı D5-D6-D7 diye giden, UTB-445 DTC 'de indirmiştim ama onu daha denemedim.Bu modeller önceki oyundan portlanmış,50keda 'nın modelini face sayfasında baktım,güzel duruyor ama daha yayınlanmamış,

Oyunu eski ekipmanlar ve traktörler ile oynamak sanki daha keyifli gibi,bunları satın alması ucuz oluyor o yöneden de iyi…Bir ara içerisinde bir yığın ekipman olan büyük bir harita modu indirmiştim ama zevk vermemişti öyle,kendi kendime ufak ufak büyümek daha güzel.

Hoşuma giden başka bir traktör modu daha MTZ Belarus 82.1

3 Beğeni

Çiftliği yeni ekipmanlar ve traktörler alarak 1 milyon dolar borca soktuğum doğrudur. Bütün tarlalar sürüldü. Hepsine aynı anda gübre atıp sonra da ekim yapacağız. Pamuk işine girebilirim ama makinam yok kiralarım. Daha önce pamuk videosunda güzel para kazanmıştım. Borcun ödenmesi gerek. Domuz ahırımda sayı 150 olunca hepsini satıp çıkıyorum. İnek işine gireceğim. Brahman sığırı düşünüyorum. Seracılık olayına da girdim tabii diğer çiftliğe onları kurdum. Elma ve Portakal bahçesi için para kalmadı ama eski gübre satışa yerine onları kurmayı düşünüyorum. Ya da domuz ahırını yıkacağım tam ortaya portakal ağaçları dikeceğim. :joy::sunglasses:

2 Beğeni

2 Beğeni

Madencilik yaparak kendimizi kandırıyoruz. :joy: Feci para var böyle manyak bir anımda hepsini kamyonlara yükleyebilirim. Böyle 10 tane Tatra TIR yapacaksın Follow Me modu ile arkana takıp satmaya gideceksin. :smiley: Oluyor olmuyor demek ki? :rofl:

2 Beğeni

Old Stream Farm :slight_smile:
Deutz-Fahr siyah modeli çok havalı değil mi? benim çok hoşuma gidiyor.


bide şu haritalara bu kadar ağaç koyup fps düşürmeseler :smiley:

3 Beğeni

2-3 taneden fazla goruntu yuklemeyiniz.ozellikle bir hikayesi yoksa

iki buçuk saat süren uzun uğraşların sonunda başardım elim ayağım titredi

4 Beğeni

An itibari ile sabri amcam :slight_smile:

3 Beğeni

greenwich de fasulyeleri ilaçlama vakti geldi

4 Beğeni

pulluk yapmadan olmaz

4 Beğeni

gel usta gel serbest gel hiç bekleme gel

4 Beğeni

Mevsimler modu gelince sıfırdan kariyer açtım daha silaj yapmadığım için paket silaj alıyordum çok güzel yükledim her şey yolunda derken olan gene oldu :slight_smile:

2 Beğeni

kışın 2. günü gece 12 suları 78 model pickup la yumurta satımına gitmiştim (kümesi sattıktan sonra kalmıştı) yollar baya kapalı kardan geçilmiyordu o arda bi şekilde sıkıştım çıkamadım kış boyu araç ordaydı :smiley:

3 Beğeni

Senenin son silajınıda biçtik :sunglasses:

2 Beğeni

makinenin modunun linkini
verirmisin?

sezonun son tarlasınıda biçtiyoruz !

2 Beğeni

Trakya’da bir köy… demek isterdim ama değil :frowning:

6 Beğeni