Farming Simulator 19 - Ana Konu

Rx 580 armor o.c 8gb amd ryzen5 1600 var 1080p ultra da 25-30-35 fps alıyorum şaka mı bu? Yoksa pc de mi sıkıntı var? Pc yi yeni aldım donanım arşivi V4.
Düzenleme: işleme çözünürlüğünü %100 den %200 yapmıştım onu tekrar %100 çektim düzeldi 50 fps nin altına inmiyor :smiley:

1 Beğeni

Farming Simulator 19 mod yarışması başladı! Mod Contest 2019’a katılan çalışmalara göz atıyoruz. En iyi modlar, En iyi haritalar seçiliyor! Oylamalar 22 Temmuz’da sona erecek. Sonuçlar FarmCon 19’da açıklanacak. Birbirinden güzel ödülleri bakalım hangi mod yapımcıları kazanacak? Ayrıca John Deere Pamuk DLC’si duyuruldu! Mevsimler modu yaklaşıyor mu?

2 Beğeni

ve blog yazısı geldi 24 temmuzda mevsimler modu çıkıyor konuyu hazırlayacağım uzun sürecek :smiley: zaten deli bişey olduğunu herkes biliyor
fs19’u deli gibi yeniden oynamaya hazır mıyız?

1 Beğeni

Az önce blog yazısını okudum tamamını. Muazzam şekilde değişmeler ve gelişmeler var. Toprak gerçekteki gibi olmasa da olur dedirtecek özellikler var. En basiti her hayvan basit bi şekilde tek bi sistem üzerine devam etmeyecek. Kilosuna yaşına cins ve ırkına göre alınıp satılacak veya işlem görecek. Gece yağmur yağarken fırtına durumlarında bazen şimşek çaktığı zaman aydınlatabilicek şekilde ayarlanmış belki basit gelebilir bu eklenti ama Fs gibi bi oyunda bunları görmek cidden oyun deneyimini değiştirir. Şuan bu modla oynadığımı düşünürsem eğer, oyun hakkında zerre bilgim olmayarak başlamış olacağım :joy: bu gerçekçiliği ve hesaplı kitaplı oynamayı öne çıkarıyor ki gerçekçi oynayış tarzını benimseyenler için muazzam özellikler getiriyor. Ve baya gelişmiş bir şekilde. Keşke daha erken çıksaydı :confused: ama bekleriz sıkıntı yok :slight_smile:

2 Beğeni

Hayvanlar baya bi ilgimi çekti. Çok harika geliyor :slight_smile:

A post was merged into an existing topic: Farming Simulator 19 - Screenshots

Oyunda geniş lastik kullanmanın bir yararı var mı yoksa sadece görsellik için mi var?

Elbette var büyük ekipmanlar ağır tonaj geniş lastikler ya da çiftli olarak daha iyi bu tür şeyler anlamsız değil özellikle yeni oyunda daha önemli eskiden gerçekçi modlar yoksa iplenmiyordu

2 Beğeni

R&M Modding takımından birisi vefat etmiş

bu ne ya

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin. Kaç yaşındaydı?

Ya bizim yeni yeni haberimiz oluyor ya da mod yapımcılarında bişeyler var bu kaçıncı oldu… Kötü olmuş.

Global Company modu da geliyor.

2 Beğeni

Bu modun olayı ne imiş videodan bişi anlamadım

1 Beğeni

aynen, bende anlamadım.

:smiley: ahahahah keşke önde normal tarım traktörü olsaydı ammaaa trol olurdu be

john deere dlc yarın mı çıkıyordu

evet yarın çıkacak bu akşam videosunu yayınlıcam

1 Beğeni

pamuklar ekildi şu an yağmur yağıyor birkaç saate videosu çekilecek :smiley: araç büyükmüş diğerine göre pahalı zaten bence case her türlü yeter bunu almaya gerek yok yuvarlak balya çıkartıyor 10 tonluk yapıyor diğeri 20 ton daha büyük balya çıkarıyor ne fark eder? gerçek değil sonuçta :smiley:

3 Beğeni
4 Beğeni

17 TL

2 Beğeni