Farming Simulator 19 mod paketi

Oyuna ilk kez başlamayacağım ana konuları ve birçok kısmı biliyorum. Biraz gaza geldim ve şöyle güzel bir paket ile başlamak istedim. No Man’s Land haritasını ve sağdan soldan bulduğum beğendiğim modları yükledim. Sonuç?.. Hüsran. Modlar birbirine girmiş çok saçma bir sistem oluşmuştu. Üstelik harita ve modların iğrenç fps uyumluluğundan dolayı gölgeleri de kapatınca işkenceye döndü oyun.

Arkadaşlar bana işimi kolay yapmayacak eski püskü makineden yeni makinelere gideceğim gerçek bir kariyer hissi verecek bir mod paketi yapar mısınız ya da varsa atar mısınız? Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

1 Beğeni

320 mod ile oynuyorum hiçbir sorun yaşamadım. Fps düşüren tek mod mevsimler. Aşırı detaylandırılmış bazı traktör modları da fps düşürebiliyor. Sorun bilgisayarında olabilir. Modların güncel olup olmadığına da dikkat etmek lazım. Sağdan soldan bulduğun modları hangi sitelerden indirdin? En temizi modhub ve fs19.lt diye biliyorum.

Zaten oralarda indirdim bilgisayarım sorun çıkarmaz bunu biliyorum. Dediğin sitelerden de indirdim. Ama başka bir mod paketi buldum şimdi onu deneyeceğim bakalım nasıl olacak.