Farming Simulator 19 - Destek & Yardım

Evet Arkadaşımda açılıyor fakat bende tarlaların olduğu yerde atıyor

Farming simülator 19 indirdim orginal oyun ama tıklamama ragmen bir türlü açılmadı epic games den indirdim bu arada yardımcı olabilirmisiniz acaba bide uyumluluk sorunu diye bişey duydum o olabilirmi şimdiden teşekkürler…

uyumluluk sorununu denilen sey ekran karti ve sistem. dx destegini ekran kartiniz karsiliyormu?

o kadar bilgisayardan anlamıyorum nasıl anlarım onu

multiplayerde bir sunucya katılmaya çalışırken çok oyunculu oyun ile bağlantı kurulamadı hatası alıyorum ( girmeye çalıştığım serverler mod içermiyor)

Arkadaşlar online oyun kurmada çıkan problemi aşağıdaki iki yöntemle hallettim. Bir de iki tane tavsiyem olacak.

1. Belgeler > myGames > Farming Simulator 19 içindeki “shader_cache” dosyasını sildim. Yabancı forumlarda verilen tavsiyelerden birisiydi. Hem siz hem de servera giren arkadaşlarınız bunu yapsınlar.

(Sorun çıkması ihtimali üzerine dosyayı kesip, saklayın.)

1. Oyuna girerken bütün güvenlik duvarlarını ve antivirüs programlarını kapattım. Tam olarak hangisi engel oluyor bilmiyorum fakat güvenlik duvarlarını kapatıp yönetici olarak çalıştırdığımda servera direk girebildi arkadaşlarım.

(Arkadaşlarınız da aynı şekilde kapatsınlar)

1. Anladığım kadarıyla serverların işlem gücüne göre siz de oyunu sıkıntısız bir şekilde oynayabiliyor ya da oynayamıyorsunuz. Bu yüzden farklı serverler deneyin. Serverlar sadece ilk başta gözüken dört serverla sınırlı değil. Klavyenin aşağı yön tuşuna bastığınızda başka serverları da görebilirsiniz.

2. Eğer kalabalık bir çevreniz ya da ödeme gücünüz varsa sunucu kiralayabilirsiniz. Aylık 32 Amerikan doları (:smile:

Başka tavsiyesi olan varsa cevap olarak belirtsin ki sorun için girenler faydalanabilsinler.

İyi oyunlar.

1 Beğeni

aha fsyi beleş alanlar geldi
gaçın :d

1 Beğeni

Farming simülator 17-19 ikindede Logitech F710 Kablosuz Gamepad çalıştıramadım görmüyor hiç bir işlem yapmıyor varmı yardımcı olabilecek joistik kısmını seçiyorum çıkıyorum yeniden kalvyeye geçiyor joistikle başka oyunlar oynuyorum ama Farming simülator 17-19 oynayamıyorum

@HasanOfke anlarsın bu işten sen

Epic Games FS19’u offline modda oynatmıyor sanırım. Denemek amaçlı interneti kapattım açılırken hata verip kapatıyor.

merhaba arkadaslar selamlar .
farmıng sımalotor oyununda server a baglantı sorunu yasıyorum .
arkadaslar takır takır gırıyor benımkı kapanıyor baglantı sorunu var dıye ? nedenı nedır bılen varmı cok sevınırım

Yukarıda verdiğim cevaba bak. Yine olmazsa IP’nizi dinamikten statiğe geçirmeniz gerek. Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayın ve dinamikten statik IP’ye geçmek istediğinizi belirtin. Ayda 5TL farkla statik IP veriyorlar. Ben bu şekilde hallettim :smiley:

1 Beğeni

Ben şöyle bir halt yedim de :smiley: Yahu yola taştı yapı ve düzenleyemiyorum. Bir çözüm yolu var mı bunun :joy:

1 Beğeni

Arkadaşlar ben yeğenim ile epic games ten ücretsiz olarak oyunu adlık ve kurduk fakat çok oyunculuda oyun kurup girdiğimizde kuran kişi değilde katılan kişiyi belirli bir süre sonra sunucudan atıyor yani yaklaşık 15 20 saniye sonra atıyor denebilir hiçbir şekilde anlam veremedim bu duruma yardımcı olurmusunuz ?

İnternet hızınızdan veya güvenlik duvarı izinleri ile alakalı olabilir.

2 Beğeni

Selamün Aleyküm beyler bildiğiniz iyi çalışna MULTIFURUIT bir map var mı?

Selamlar, biz arkadaşımla multiplayer giriyoruz 3 5 mod var ilk oyunumuzda 1 2 gün oynadık fakat ben oyuna 3. gün girmeye çalışırken veri diğer oyuncularla paylaşılıyor yazısı geliyor ve iptal et seçeneği kayboluyor ve sürekli yükleme dönüp duruyor 5 10 dakika bekledim yanıt alamadım 1 2 kere daha yeni oyuna başladık bu hatadan sonra. İlk kaydımızı yapıp oyundan çıkıyoruz diğer gün yine veri diğer oyuncularla paylaşılıyor diyor ve % doluyor ama bir fayda yok oyundan soğuduk oyuna bir türlü başlıyamıyoruz

aylık 25 lıra ıstıyor

Uydunet 5 TL alıyor…

Zaman hızlandırma nasıl yapıyoruz