onu yükledim mi bilmiyorum ki bi bakayım, yüklüyse kaldırıp deniyim bi
sağol başkan ![]()
Gameplay modlarından birisi ile çakışıyordu en son @simulasyonturk de yaşamıştı bir kaç mod söyledi sende gameplay modlarını kontrol et
beyler fs19 da müşk bakımı 15 bine yakın geliyor nası düşürürüm onu ? veya kodlardan 0 a çekebilme şansım varmı?
merhaba fs 19 harita modu yüklüyorum hiç biri açılmıyor neden olabilir anlamadım. indirdiğim dosyayı mod klasörüne atıyorum oyuna giriyorum ama gözükmüyor.
yaptiginiz islemler dogru, modu oyuna girmeden once MOD menusunden aktif ettiniz mi? birde hangi mod ve oyununuzun surumu hakkinda bilgi verirseniz daha iyi cevaplar alabilirsiniz.
Oyununuzun sürümü eskiyse modlar gözükmez sürümünüzü yenileyin
internetten indiirdiğim save ler neden gözükmüyor neden nası düzeltirim?
Merhaba Arkadaşlar,
inek işine girdim oyunda, saman yatağı için saman üfleyen cihazlar aldım 1 tane ilk önce çalışyordu, sonradan içine koyduğum samanları görmez oldu, başka üfleyici aldım oda ilk başta çalıştı sonradan samanları görmez oldu. Bu nasıl bir bug’dır ben mi yanlış yapıyorum anlamadım, başına gelen var mı? Çözüm nedir? Teşekkürler.
selamlar herkeze
işçiler tarlayı biçmiyor nedeni nedir bilen varmı
Arkadaşlar harita, saat, para göstergesini açma kapama tuşu nedir fotoğraf çekmek için lazımda
Harita 9 tuşuyla kapanıyorda. Saat ve para kapanmıyor diye biliyorum. Ama mod felan varsa bilmiyorum.
Teşekkürler
modu var kanka modhub dan bulabilirisin oyun içinden (oynanış kısmında olması gerekiuodu galiba)
Teşekkürler
bana yardım lazım fs19 un exe dosyası silinmiş galiba yok oyunun tüm dosyaları var ama kısayol ve kendisi yok oyunun .exe dosyası silinmiş ne yapmam lazım biri bunu bana atabilirmi ya da indirebilirmiyim ?
orjinalse dosyayı yüklersin. o işi unut virüs programın halletmiş…
korsan oyunlarda basa gelen bir sorun bu.yeniden yukleme yaparak bu sorundan kurtulabilirsiniz.
duraklatma harita kısmında hayvanların genel durumunu gösteren bi seçenek vardı yok olmuş nası düzeltebilirim acil çözüm lütfen
daha şimdi farkettim, bende oyunda hayvanlar bölümü gözükmüyor? elimde hayvan olmasına rağmen verimlilik durumuna bi bakayım dedim hayvanlar sekmesi yok. yüklediğim modlardan kaynaklı olabilir mi acaba?
ahır kurulu, elimde hayvan da var. ama hayvanlar bölümünün sekmesi yok. böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.
mevsimler modunu mu kurdun?