öfff
Daha önce Konami Digital’de ve çeşitli firmalarda çalışmış Boris Stefan isimli kişi Giants Software’da Yayım Sorumlusu(Head of Publishing) olmuş. FS projelerindeki diğer yayımcı ve iş ortaklarıyla ilgili tüm olayı yönetecek.
Özet
Zurich, Switzerland, April 2nd 2020 - GIANTS Software is proud to announce and welcome Boris Stefan as new Head of Publishing. Boris will be responsible for the successful and timely delivery of Farming Simulator projects in cooperation with publishers and partners worldwide.
Furthermore he will be responsible for thoroughly analyzing the digital market to optimize the overall presence of the Farming Simulator series and will lead and manage all aspects of publishing communications to achieve the company’s strategic goals and ensure all objectives are met by the parties involved.
“The Farming Simulator series has already come a long way since the initial release more than a decade ago and there is still much potential for years to come. Boris will help us in this respect and with 20 years of experience in the business as well as his aspirational amount of dedication we can say with utmost certainty that the future of Farming Simulator is a bright one”, Christian Ammann, CEO of GIANTS Software.
Boris joins the German office, located in the Bavarian city of Erlangen, starting April 1st. He brings nearly twenty years of wide-ranging experience in the video game industry. As Head of Digital Business at Konami Digital Entertainment he oversaw a broad range of digital and physical releases.
“I can’t wait to join the team at GIANTS Software to actively contribute to the bright future of the Farming Simulator series”, Boris says. “What I want to achieve is clear: Together with all the dedicated people at GIANTS I want to play my part in realising the great potential of the acclaimed series that is enjoyed by millions world wide. Together we will build on the already great basis that was - let’s say ‘cultivated’ - over the years. One can only be proud to contribute to the making and distribution of a game that is deeply enjoyed by fans that are as dedicated as the developers. So that’s what I’m going to do!”
Bisiklet manyağı biri olarak bu modu çok sevdim
http://www.modhub.us/farming-simulator-2019-mods/bicycle-daru/
sezon modunu seveyim ya, saatlerce uğraşıp 2 büyük tarlayı ektim zamanı ileri alıp ekin zamanına geçer geçmez yağmur başladı yağmurda biçme yapmıyor ekinler soldu halen daha yağmur dinmedi, oto kayıt aldı geriye dönemiyorum.
hava durumuna bakmamışsın
gerçekçilik istiyorsan budur yani hava durumunada bakman gerekirdi
Aynı durumu 3 günlük sezonla oynarken yaşamıştım hasat mevsimimin 3 gününde de yağmur yağdı haliyle biçemedim. Çareyi sezonu 6 güne alarak buldum. Oto kayıt yerine kendin her yeni günde kayıt alsan daha iyi olur böyle durumlar için.
yeni dlc çıktıktan sonra tekrar başlarım.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLBZxhdcOgls5zTwSmNj5RLwlugXO4iyPw
Media Vault İngilizce dilinde yayınlandı.
HASAN ABİ
MEVSİMLER MODU BENDE HATALI ÇALIŞIYOR HAYVANLAR ÖLÜYOR ÜRETİM YAPMIYOLAR BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VARMI
Doğru besleme. Bunun başka çözümü yok hatalı çalıştığını düşünüyosan kaldır sil tekrar indir yükle.
Birde capslocku kapatır mısın.bilmiyorsan şu anda bağırıyorsun.
kaçkere denedım ama mevsımlerı 6 gune ayarlıyorum mesala ertesı gun bakıyorum 10 hayvan öldu sona süt uretımı yapmıyorlar hem turkce versıyonu hemde modhupdakını denedım aynı
ayrıyetden zaman hızlandırma yaptıgımda burda hayvanlar daha hızlı bır şekilde ölüyor
O zaman sen beceremiyon kardeş kusura bakma.
kardeş hatamı söle ozaman deki surda hatan var düzelt de beceremiyorsun demek hiç hoş bişey degil
hatamı sölesen bende dikkate alır onu yapmayız bidaha üslübüne dikkat et
Ss atarsan daha iyi olur. Gerekli yemlerin hepsini veriyor musun? Kaç günde bir veriyorsun? Durduk yere ölecek halleri yok bir eksiğin vardır.
agam suan modu devre dısı bıraktım sana söle anlatım olayı tekrardan
su
saman
tam karısık tayin
kuru ot
çim
bunlar tamamen full dolu vazıyetde ancak hıc bırı azalmıyor artı olarak 24 saat sona bı bakmıssın saatın altında 20 hayvan öldu ee hayvanların ekranına gelıyon
bır sonrakı hayvan ıcın sure — bu sekılde tekrar uretım yapcagına hıc bı sekılde hayvan uretımı sut uretımı gubre bulamac uretımı yapmıyo MEVSIMLER MODUNDA ya modda bı hata var yada ben bu ayarlarında bı sıkıntı var
ha ıstersen ozelden yazısalım sana team vıever verım sen kendın bı bak reıs
belki kullandığın başka bir moddan kaynaklanıyordur hata? bazen olabiliyor modlar çakışabiliyor.
bunlar benım kullandıgm modlar bak ıstern