Farming Simulator 19 - Ana Konu

Orman ve hayvancılık için en iyi harita hangisidir? netten bakındım envai çeşit harita çıktı, içlerinden Pleasant Valley ilgimi çekti ama henüz indirmedim.

Bourgault DLC’sini bugün çekicem. Stone Valley’de hazırladım. En büyük haritalardan biri :smiley:

3 Beğeni

Bunun damperini nerden buluyoruz? normalde kamyonla birlikte gelmesi lazımdı aletler bölümünde bakınmaktan deli oldum :grinning:

1 Beğeni

trailer kısmında hkl olan dorseler en son sırada listelenir hooklift pack yoksa çalışmaz

Onu almaya gerek görmemiştim malum para az diye :grinning: teşekkürler

1 Beğeni

Added Realism For Vehicles

Bu modu sinir krizi geçirmeden kullanan var mı? :smiley: gerçekçi oynamayı seviyorum ama bu mod çok saçma geldi. en güçlü traktörü de alsam boktan bir pullukla dümdüz araziyi çekerken bile patinaj yapıyor. patates hasadında araç ufak bir engebede takılıp kalıyor. dolayısıyla modu sildim :smiley:

2 Beğeni

Seni gerçek patates tarlasına sokalim bakalım öyle gerçekten oluyormuymus bir bak :wink:

2 Beğeni

Bu elemanın sorunu farklı ama aynı bu şekilde oluyor modu aktif edince FS19 Potato Harvester Issue - YouTube

<dsvfdbjffjbjnkfk reis en cok sevdıgım modlardan bıtanesıdır kendısı o olmadan yapamam ben
helekı The Old Stream Farm bu harıta modu varsa tadında yenmez offf
iştahım kabardı dur gıdem pamuk hasat edem :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Fs19 için italyanların yeni haritası böyle güzel harita daha yapılmadı.sabırsızlıkla bekliyorum.

Haritanın ismi mapa italia
YouTube sayfası https://www.youtube.com/channel/UCxp1p4ADyE1qPgy7QChn4aw

7 nisanda beleş DLC geliyor.

2 Beğeni

Krone makinalarıyla birlikte yem fabrikasını 7 Nisan’da açıyoruz. :smiley:
https://www.simulasyonturk.com/fs-19-icin-straw-harvest-dlcsi-7-nisanda-ucretsiz-yayimlanacak/

arkadaş biraz etrafta insan olsa tamam :smiley: as

ben de yeni bir haritada başlama niyetindeyim

1 Beğeni

Büyük ekipmanlardan ve tarlalardan sıkıldım anadolu çiftçisi rolü yapmaya karar verdim :smiley: küçük ekipmanlarla yeni bir köyde yeni seriye başladım. Autoload, courseplay, gps gibi gerçekliği bozan modlar yok. Her işi kendim yapıyorum. Henüz 3 tarlam olduğu için mevsim modu 3 günlük ve süre sürekli 5x ilerliyor. Ekin tahribatı, kireç ve sabah gereksinimi gibi tüm ayarlar aktif. şimdilik 10 koyunla hayvancılığa atıldım. rotasyon planına göre verim 1.20 altında olan hiçbir şey ekmiyorum dolayısıyla şu anda 3 tarlamın 2 tanesi nadasta birine ise kanola ektim. Batmaz isem tüm köydeki tarlalara sahip olmak hayvancılıkta büyümek istiyorum :smiley:

3 Beğeni

sa arkadaşlar joystik ile oynayabiliyor muyuz? Joystik derken şöyle bende hadron’un wireless bi kumandası var gta5 defalan çalışıyor ps4 kolunun çakması oyun içi ayarlarda bir yer buldum ama kolu nerden tanıtıyoruz göremedim eğer olursa 6 yaşındaki oğluma oynatacağım klavyeden oynayamıyor haliyle oynamayıda çok istiyor mümkünse yardımlarınızı rica ederim. teşekkürler.

direkt bağlayıp girdiğinde tanıyor - girmeden ayarlardan aygıtlara gelirsen x e basarak gamepadi bulabilirsin görünür ondan sonra klavye kontrollerinde yine x e basıp aygıtlardan gamepade gelince tuşların atandığını görebilirsin eğer atanmadıysa kendin yap ama karışık yani kombinasyonları ayarlaman gerek muhtemelen normal gamepad olarak tanıyıp ayarlar

1 Beğeni

senin videoyu izledim ama cihazı görmüyor sanırım :frowning:
tekrar bir deneyeceğim çok teşekkürler hocam

agalar bı yardım edermısınız bana fs19 multifruit maps lazım böle arazı zorlayıcı rampalı zorlu bır maps arıyorum onerecegınız bı maps varmı