niye video paylaşıyorsun ki oynanış görüntüsü yok türkçe değil vs.? yukarıda görüntü varken…
Eyvallah şimdi oldu.
Aynı anda paylaşmışız herhalde ben paylaşırken baktım başka biri paylaşmış mı diye, yoktu, sen diyince gördüm, bilmiyordum bilseydim paylaşmazdım silemiyorum da cevabı
New Hollanda t7 serisi yokmu yani
Orasını bilmem ama daha gelicek new holland, coming soon yazıyor
evt zaten ben yukledim aradan 1 dk gecmedi sayfayi yeniledim sen video atmişsin
Bu oyun okadar edermi görcez
oyun o kadar edermi kelimeleri bitmedi '‘35 lira’'lık oyun işte 2012 deki kurda olsaydık 50 lira gibi bir fiyatı olurdu sanırım bizim için. geliştirme olayı neredeyse hiç olsada en kapsamlı ekipmanlı mod destekli mp si olan çiftlik oyunu
İşte aynı anda atmışız zaten Hasan abi demese haberim olmuyacaktı
bi an şaşırdım ne diyor bu Hasan abi diye, yanlış anlama Hasan abi haa
Hasan abiye verdiğim cevabı 5-6 sefer düzenledim en iyi nasıl açıklayabilirim diye
Her açıklamadan sonraki emojiler baya garip durmuş
Evet biraz öyle oldu yanlış anlaşılmasın diye gülerek söylediğimi belli etmek için öyle yaptım
fs19un çıkması lazımdı yaaaa çeltik hasadı bile başladı
https://www.aa.com.tr/tr/pg/foto-galeri/celtik-diyarinda-hasat-devam-ediyor/0/653339
fs17nin o boğucu grafiklerine giresim gelmiyor çeltik olmasa bile eskiden ilk oyunlarda harman vakti ben de oynamaya başlıyordum şimdi tadı tuzu yok
Fs 19 da bayacak merak etme eğer belli başlı modlar uyarlanmazsa veya oyun dahil şekilde çıkmazsa (vites, morerealistic engine ve digeri… aklıma gelmeyen bir kac mod daha var.) 2 ay sonra zaten yüzüne pek bakanda kalmaz… bir toprak dokusunu geliştirmek 2013 ü geçtik hadi 2015 olmadı 2017 yok 2019 da birşeyler olmalıydı yok…(anız hasat sonu bitki köklerii bilee aynı bi tekstür mü ne de değistirmek zormu) yeni oyunu alacaklar grafik için alacak ilerisi gerisi yok benim için sen veya arkadaşlar ne düşünür bilmem…
1 gönderi var olan bir konu içinde birleştirildi: Farming Simulator 19 “Araçlar, Ekipmanlar”
Türkiye’nin Farming Simulator’da yer alması mümkün değil ki yok öyle bir dünya yani yok yok yok yok yok yok yok yok yok herhangi bir simülatöre girmesi bile mucize olur sonra kaldırılır…
Anca araç yapsınlar başka işe yaradıkları yok
Mükemmel ya az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum
Farming Simulator 19’un yeni videosunda pamuk ekimi, ilaçlaması, üretimi ve hasadı ile birlikte sevkiyat süreçleri gibi tüm olay baştan sona gösteriliyor.
https://www.simulasyonturk.com/farming-simulator-19dan-pamuk-hasadiyla-ilgili-yeni-oynanis-videosu/
pamukları yükleme olayı gerçekte olduğu gibi
o zaman Adanalı @OnurOzgunay beyden pamuk ağalı bekliyoruz