Farming Simulator 19 - Ana Konu

Dutch Colony haritasında tavuk, inek, at, koyun ve domuz ahırlarını toplu halde inşa etmek istiyorum ama çok fazla ahırın var sat gibisinden uyarı veriyor. Halbuki elimde hepi topu inek, domuz ve koyun ahırlarım var?

haritanin kendisinde hazirda olan ciftlikleride sayiyordur, ondan olabilir, bir mod vardi adini unuttum, ahir sayisini 30 lara cikartiyordu, onu bulmayi denermisin,yada o ciftliklerdeki ahirlari satmayi dene

1 Beğeni

@HasanOfke abi bu hafta bir uzun veda yayını olur mu? Olursa ne zaman olur?

hafta içi yaparım uzun derken :d ? en son kaldığım yerden devam ederim muhtemelen silaj kalmıştı onu yaparım herhalde başka bir aksiyona girilmez

1 Beğeni

Uzun derken uzun sürecek bir yayın. Saatlerce.

fs22 mi oynayalım saatlerce kalmış 3-5 gün :d ne diyorsun sen kafayı mı yiyelim dsfds para mı alıcaz saatlerce oturunca artık fs 22’de uzun yayın olur

2 Beğeni

Olabilir. :joy::joy:

ama bir eskilere falan bakarız bütün oyunları anmak lazım neler geldi geçti yine ayakta kalan bu oldu :cry:
hepsinde vardım bir şeyler yeni yeni yapılırken ki heyecan başka şimdi her şey aynı ve neyi ne olacağını biliyoruz sürpriz yok

3 Beğeni

Selamlar. bir sorum olacak fs19 da mevsimler modunu kurdum fakat oyun menüsünde hayvanlar görünmüyor. ama mevsimler moduna ayrı tuş atanmış onunla girersem ayrı menü açılıp hava durumu hayvanlar ayarlar falan öyle görünüyor. hasanın videoları izledim onda oyun menüsünde hayvanlar var bu nasıl iş çözemedim :roll_eyes: bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa memnun olurum. Teşekkürler.

fs 22 269 tl asla bedava dağıtmazlar hatta indirim bile yapması zor :rage: inatla fs 19 oynamaya devam o parayı asla vermem :thinking:

Adam Hof Bergmann haritasındaki sistemleri Kolonia haritasına uyarlamış, binalara kadar her şeyi kendine göre değiştirmiş modlamış. Polonya ekipmanlarıyla yeni bir seriye başlıyormuş. Modlar için çok kişi dilenmiş ama paylaşmamakta ısrarcı :confused:

1 Beğeni

Sevgili arkadaşlar, dün akşam Steam’den FS19’u kurdum ve eğitimlere başladım, samanların taşınması eğitiminde JCB Fastrac 4220’i kullanınca oyun bu şekilde saçmalıyor.

Yaya halde arkamı döndüğümde sorun olmuyor ama traktöre baktığımda bu glitch’i yiyorum, ne yapmam lazım, aracı kullanamıyorum.

Herkese Selamlar Logitech DFGT ile oynamaya çalışıyorum ama direksiyonu yarıya kadar çevirdikten sonra oyunda dönmeye başlıyor bunu nasıl ayarlayabilirim

ana menudeyken ayarlayabilirsin. direksiyon olu noktasini 0 yaparsan olur

1 Beğeni