Farming Simulator 19 - Ana Konu

Umarım ekin çeşitleri bol olur yeni oyunda

Şu an DCS videosu yüklüyorum ancak yarından önce bu akşam bir yayın mı açsak? Dün Brezilya haritasına tekrar girdim. Orada takılırken yeni oyundan konuşuruz diyorum. :smiley:

2 Beğeni

en azından çiftliği kurmuş gibi bişey oldu yayında

öğlende yeni bölümler açılacak
duyuru nasıl olur göreceğiz
mevsimlerin orijinal olması gerekiyor

3 Beğeni

Dün çeltik ekimi için tarlaları hazırlamıştım. :slight_smile:
2 bölümde o haritadaki işlerimizi bitireceğiz. Önce sürülüp ekilecek ve son bölümünde de hasat edilecek. Hasat ederken direksiyonu vs. göstereceğim. Sonra da yayınlara tekrar döneriz.
Sloval Village haritasında yarım kalan işler vardı ama sıfırdan başlamıştık şimdi tekrar sıfırdan açmam gerek.
Sunucuyu da tekrar açabilirim ama belli başlı işler için kullanabiliriz. Önce bir başlayalım da…

Sunucu tekrardan açılırsa bende gelebilirim ağam.

2 Beğeni
5 Beğeni

oxygen david real mud modu ile birlikte kendi haritasında dinamik arazi üzerinde çalışıyor
bir şeyler olmuş
fs22de atılacak adımlar daha iyi yapar mı onu da fs22 ortaya çıktığında anlarız

ancak oyunda ne yağmur düzgün yağıyor ne su sıçratma efektleri düzgün çıkıyor bunlar fs22de de düzgün çalışmazsa önemi yok

8 Beğeni

Dinamik arazi ama ne kadar dinamik? :sweat_smile:
Tarlanın alt katmanı yine aynı düz katman sadece lastik izlerini çok fazla yapmış, neyse bu da bir gelişme çıkarsa denerim haritayı bi. Ama bana sadece bir kaç script ile yapılmış görüntü hilesi gibi geldi, yalancı dinamik arazi yani, sadece tarlanın üzerine bir katman daha eklemiş dinamikmiş gibi göstermesini sağlayan, üzerinden geçince yok oluyor,
Şimdi diyeceksiniz “ne bekliyordun? tam dinamik arazi mi?” diye, haklısınız :joy: Güzel gelişme fakat yani fs22 çıkıyor artık, ona saklasalar bu tür şeyleri kendileri için daha iyi olur yani boşa emek gibi bir şey şu an bunu yapmaları. FS22 nin modlama sistemi hem daha gelişmiş daha karmaşık olacak, orada belki de bunların çok daha iyisini çok daha farklı modlar görebileceğiz.

OxygenDavid, Farming Simulator 19 için dinamik arazi modu üzerinde çalışıyor!

1 Beğeni

Farmcom21 Farming Simulator League başlıyor. İzlemek isteyenlere duyurulur.
Twitch

Erlengrat haritasında oynamaya devam ediyorum. Mis gibi harita duruyor. :slight_smile:

3 Beğeni

Amaç soya fasülyesini biçmekti sonra FS22 en son da C&C’den bahsedip kapattık. Az kalsın batıyorduk.

4 numara biçilmeye başlandı yarın devam edilecek. Kanola umarım solmaz büyür. Yoksa oraya otel dikmek zorunda kalacağım.

7 Beğeni

merhaba kısa bir sorum olacak

resimde görüldüğü gibi 2 traktörün fiyatının yanında kırmızı bir uyarı var ve değerleri çok düşük satmam mı gerekiyor satmazsam ne olur ?

bakımsız kalmış yıpranmış fiyatı düşer onarmazsan

değeri düşünce aracın yok olması kullanılmaz hale gelmesi gibi şeyler olmuyorsa satmayacağım

aracın kullanılamaz hale gelmesi gibi şeyler olur mu

hayir yok. sadece performansi dusuyor. mesela bicer doverde bicak bakimini yapmazsan hasata etki ediyor, bicer doverin kendisini tamir etmezsen 10km ile bicecegi yerde 8 kms ile gider. bu sekilde diger araclarda degisim olur.

1 Beğeni

malum oyuna bir elveda yayını yapmak şart :smiley: şimdi giants sunumlarını izliyordum da neler neler yapılmış bunun için en büyük oyunlarından biri oldu

2 Beğeni

Vay be epic zamanında beleşe dağıtmıştı. Hey yavrum hey 22 dağıtılır mı acaba ? Onun için fs 22 almayıp 19 dan dewam keee :slight_smile: