O yeaaa
far cry 5 kısa filmi 5. martta amazon prime üzerinden yayınlanacak.
üç vlogger cennetin kapısı adlı kıyamet tarikatının merkezi olan montana’daki umut kasabasını keşfetmeye giderler ancak işler istedikleri gibi gitmez ve kendilerini tarikat lideri joseph seed ile ekibine karşı hayatta kalma mücadelesi verirken bulurlar.
27 mart oyunun cıkış tarihi.
amd vegalı sistem alırsanız vatan bilgisayarda hediye edicekler oyunu.
oyunda loot kutuları bulunmayacak,outpostlar ve bazı bölgelerde silahlar, araçlar, giysiler ve kaplamalar satın alabilecekleri gümüş barlar bulabilecek. Oyuncular isterlerse bu barları oyun içi mağazadan gerçek parayla da satın alabilecek.
montadana neler olup bittigini merak ediyorsanız Far Cry Absolution adında kitap satışa sunuldu.
okumamız için 4 neden sıralamış. (kitabı alsak gelene kadar oyun cıkacagı için fasa fiso işler)
Az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum ya saatlerce oynayabileceğim bir oyun deneyimi sunuyor
yeni oyunda her şeyden esinti var ama nedense hikaye gtada olduğu gibi ilgimi çekemiyor karakterler dahil hep kopyala yapıştır olduğundan
- mart ön yüklemeye acılıyor.
bugüm akşam ön yükleme acılıyor
Ööf grafikler efsane keşke pc kaldırsa
Direksiyon icin stand aldim bunu alirsam acir…
oyun 22.8 gb, indi şimdi klasik şafak saymaca zamanı
Yine mi bitmez anam bu saymalar
sorma yahu birde güncelleme gerekli diyor ama indirmiyor. bakındım 5 gb daha cıkıştı inecek ohooo