@JetsGo Hırsız bu kanal, 2 tane stop lambamı çalıp kendi modunda parayla satmaya çalıştı. Kazandırmayın böylelerine para falan.
Bu modelde büyük ihtimal ücretli satılan bir 3D model eğer işin içinde XBS yoksa öyle herkesin harcı değil 2 ayda araba çizip yayınlamak.
190 a alıp 5 kişiden maliyeti çıkaracak sonrası kar kalacak, akıllılar ya
Model bayağı pahalıymış ama şahsen şunu kendim yapsam ben de ucuza salmazdım sonuçta emek var (modcuları değil modeli yapanları kastediyorum). Bir de böyle bir hakları var mı acaba, 190’a bir kez alayım, mod yapıp 100 kişiye satayım… Modelin hakları falan etkilemez mi bu sefer de? Commercial use’a açık mı mesela.
@Ulanalp Modeli yapana benimde lafım yok zaten, daha doğrusu emek harcayıp karşılığını almak isteyenede bir sözüm yok ama bunların daha önceki icraatları belli işte yukarda yazdım.
çok hak hukuk düşündüklerini sanmıyorum he öyle bir hakkı varmı yokmu bilmem, onuda modeli yapan düşünecek.
Çare SCS’nin bu zamanda harita dlc’si yerine acilen yeni model tırları oyuna hemen aktarması gerekiyor yoksa sektör yeni tır çıkardıkça modellemeciler ve modçular hep böyle paralı ve pahalı yapacaklar olan gene bize olacak. İberia şu zamanda bizim harita ihtiyacımızı giderir. Oyunu oyun yapan içindeki tırlardır.
Merhaba, Scania RJL modunu tandem olarak kullanıyorum ancak şöyle bir sorunum var. Bir skin indirdim, ama skin kasaya da geçiyor, fotoğrafını şöyle attığım zaman daha anlaşılır olacak:
bu skin sanırım tandem için uygun değil RJL kullandım ama tandemini hiç kullanmadım o yüzden kesin bilgi diyemem ama sanırım RJL Tandem şasisi için ayrı bir skin şablonu var ve ona göre yapılmadığı için skinde ne görüyorsa onu aktarıyor araca