Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Bugün emadtofiq’in projesi olan Isuzu NPR’den fılış bir fotoğraf geldi:
https://8pic.ir/uploads/ets2-20210122-230830-00.png
Bu mod yayınlandığı zaman, SimulasyonTürk bence bi tanıtım videosu çekmeli artık, ne dersin @HasanOfke ?

5 Beğeni

bu eleman modu çıkarır sonra bunun moduna çökerler edit edit edit yapa yapa giderler
geçmiş olsun

8 Beğeni

detbit 40 TL ye satarken kırdılar NPR yi bu eleman bedava yaparsa adaşımın dediği gibi paso edit yer birde parayla satanlar çıkar %10000

1 Beğeni

Bu New Unloading Zone modu vardı 1.39 sürümü için bulamadım bilen var mı acaba

Detbit’in yaptığı aracı videolardan izledim de şimdi, şimdilik tek sıkıntısı fotoğraftan yapma gösterge tablosu gibi duruyor, sesine kasasına kadar sıfırdan yapmışsa helal olsun. Bu mod gelene kadar alınabilir gibi.

faça ısuzu, fırfır jantlar fosfor manyağı skinler off :smiley:

3 Beğeni

Hayatımda ilk defa ETS2 için bir mod satın aldım. İnşallah pişman olmam :roll_eyes:

Fmod öncesinde şu güzelim ses moduyla oynuyordum. Fmod çıktığından beri rjl için doğru düzgün open pipe mod bulamadım arkadaş. yapılanlarda da hep bir şeyler kulak tırmalıyor. kriechbaum modlarını seviyordum herif fmoda uyarladığı v8 moduna ne havalı fren ne de vites sesi eklemiş.

2 Beğeni

Gonçalo Silva custom skin dosyası paylaşmış kendi skinlerinizi yapabileceksiniz!

7 Beğeni

yürü be gonçala abim :slight_smile:

1 Beğeni

ya şu gonçaloya desenize bi ats ye de yapsın şunu ats ye girince gözüm elimi kolumu arıyo :smiley:

Ne güzel olur valla :grin: :grin: :grin:
İnşallah yapar.

Twitter hesabı >
https://twitter.com/shibigraphics

Çok istek yapılırsa belki yapar.

galiba yapıyomuş youtube da bi videonun altında ats ye odaklanıyom demiş

no work in ATS? diye sorulmuş

I’m working on it my Friend. bunu yazmış

i am focus on adding ats demiş ya ondan dedim. valla ats ye de gelse tadından yenmez. 1.40 la birlikte baya farklı bi ortam olacak.

Burayı takip edin yakında yükler herhalde.

bu ayın en iyi modlarını listelemişler buyrun belki hoşunuza giden modlar vardır. bir iki tanesini gözüme kestirdim ben

2 Beğeni

Şu sıralar yeni mod kurmanızı önermiyorum 1.40 öncesi… :slight_smile: :yum:

1 Beğeni

umarım 1.40 sürecini çabuk atlatırız modsuz olmuyo bu ets :smiley: