Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

06.46 Trenci Jack online @Emre54 :upside_down_face:

2 Beğeni

acabaya neye işaret ediyor bu şeyler? :upside_down_face:

1 Beğeni

Bilemiyorum eski actrosculardan kim kaldi :wink: yayın oncesi sorulan sacma sorulara alistiralim seni bmc tugra nerde ecs nerde ets3 nerde sisl kim oluyor abi pubg oynasan yaa :cold_face:

Durmuyordu, XBS durmuyordu, ETS2 şoförleri ağlıyordu, ağlıyordu, yeter artık bırak ciğerimizi çürüttün diye ağlıyordu :sob:

2 Beğeni

XBS diyordu ki sizde ciğer, dalak bırakan :smiley:
mbsk_11

15 Beğeni

xbs abimiz uyurken de modelleme yapıyor herhalde awk

7 Beğeni

yav volvo fh için yaptığı sesi kopyalamış :smiley: ama güzel durmuş kullanıyorum.

bir de adamakıllı çalışan bir actros mp4 modu var mıdır?

mevcut release sürümündeyim (1.39) ancak 1.39 uyumlu schumi çalışmıyor uyumsuz diyor. Tavsiyelere açığım. mp4 dışarıdan bakılacak durumda değil scs modeliyle

1 Beğeni

biliyorum dogru duzgun dedin? ama mp5 verelim :wink:

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=35&t=287117

RJL Scania için güzel bir interior modu bilen var mı?

Bu mod fena değil 1.38 de denemiştim biraz kasıyor siz de deneyebilirsiniz.

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=35&t=290872

9 Beğeni

İlk sürüm için fena değil, interior ve exterior biraz sırıtıyor oda zamanla düzelir herhalde… :+1:

6 Beğeni

Eyvallah ama daha modern bir interior arıyorum, daha sade. Bunlar çok cafcaflı :smiley:

1 Beğeni

beyler böyle bir mod var. ücreti bağış şeklinde yapmış ama 0 yazınca da iniyo haberiniz olsun.

9 Beğeni

oha harbi iyi yalnız indirdim bakalım deneyeyim video çekeriz belki :slight_smile:

1 Beğeni

hocey bu nedir hocey kendi ellerimi kollarımı tanıyamaz oldum

7 Beğeni

yalnız modlu tırda denemeyin böyle bi sıkıntı oluyo :smiley:

2 Beğeni

evet video yayında :slight_smile: biraz etkilendim videodan sonra işi bitirdim gerçekten oynanabilir olmuş ya :slight_smile: helal

12 Beğeni

Modu yükledim, oyun sanki bambaşka bir oyunmuş gibi oldu. Dönüşlerde falan çok kafam karışıyor. :smiley:

1 Beğeni

Valla enfes olmuş, bir an selektör filan yaptığımı düşündüm. Al sona roleplay