arkadaşlar bol bol orman yolları, dağlık yollar veya ölüm yolları olan bir harita arıyorum var mı sizlerin bildiği ?
SouthRegion
Promods varsa izlandayı tavsiye ederim dar yollar var bozuk ve karlı yollar da var kar aracı az da olsa kaydırıyor. o dağda dar yolda sıkıntılı bir bölüm araç çok zor çıkıyor.
Kurulumunu nasıl yapabilirim?
Kurdum South Map’i ancak bağlantı yok, bağlantıyı nasıl sağlayacağım?
Oraları ben gezeli 1 sene oldu
Hatta bir ara karlı yokuştan 55 ton mu 60 ton mu ne çıkarmıştım Volvo ile
Karlı yol güzel de pek zorlayıcı değil. Ağır yükü bir ara bende deneyeceğim hatta Renault Premium da aldım ben o motorla nasıl olacak merak ediyorum.
Önerebileceğiniz Range-T için üst alt piano black boru var mı ? @The.Yigido68 aga sen bilirsin sende Range T kullanıyorsun nasıl olsa .
Ha bir de önereceğiniz led modu var mı ? Led Trucklight kullanacaktım ama scs forum da konuyu kapatmış.
Onur abinin paylaştığı sadece parçalar onda boru yok. Ben alta boru ve üste korna fln takacağım piano black borular lazım.
@kaplanemral Bu moda göz atabilirsin.
İşte sen bu işi biliyorsun
arkadaşlar Southern Region Map FIX 1.39 ETS2 Mod - ModsHost bu sitede southern region fix modu var da bunu mod sıralamasında nereye koymalıyım? bilen varsa bir yardımcı olsun çok sevinirim
South region haritası en donanımlı üç harita modundan biridir, @Burak34 beni teyit ederse sevinirim, fix dosyaları south region dosyalarının tam üstüne konur. Yakında sahibi de güncelleme getirecekti.
teyit edilince ona göre sıralamaya koyarım ama dediğinizi de yapacağım teşekkür ederim faruk
Fix dosyaları ne olursa olsun her zaman mod yöneticisinde en üste koyulur…
Yeni gelen actros 5 de kabin içinde fps dışına göre yarı yarıya düşüyor yükseltmenin bir yolu var mıdır kod vesaire?
çok teşekkür ederim Burak kardeşim
1.39 için ücretsiz güzel bir grafik modu varmı ? furkan 64 hariç