snowymoon boşa kaşıyo
adam oldu bitti geceden nefret ediyo. ets belirsiz ama ATS Screenshotları efsane duruyor. zaten motion-blur ile oyuna fernbus’taki akışkanlığı(fernbus’un başka nanesi yok ) getirmişti. güzel şeyler
Hiç sevmem ama burada sevip kullananlar için.
Low deck chassis addon for SCS Volvo FH4/5/6 by Sogard3[v1.1][1.53][20-12-24] - SCS Software
vee bugün. gerçeğe en yakın görselleri almayı başarmış. neden bulutlu havayı tercih edip, neden "güneş ışığı"na mesafeli olduğunu da net olarak açıklıyor.
kaç para bu adamın modu ya uçuk değilse verelim bu nedir böyle baktıkça ağzımın suyu akıyor.
şöyle oluyorum ets 2’ye karşı şakasız
Aydınlatmayı ve bulutları ayarladıktan sonra dokuları da PBR ile çalışacak şekilde değiştirecek eğer başarırsa çok farklı bir grafik modu olacak.
Modun atölye sayfası yukarıda paylașıldı. Buradan indirip yapımcıya destek olabilirsiniz.
aynen yeni gördüm. atölye daha hoş.
Bu sesler nasıl arkadaşlar deneyen oldu mu? Veyahut alternatif ücretsiz ses modu var mı kullandığınız?
kriechbaumun seslerini yeniden düzenlemiş uyarlamış gayet güzel yani.
teşekkürler hocam
https://www.patreon.com/posts/118893868
"İyileştirmeler:
Yeni SSAO uygulaması
Yeni sis sistemi
Küçük aydınlatma iyileştirmeleri
Sonraki :
Su ve yağmur yansımaları için Ekran Alanı Yansımaları
Gerçekçi bir yağmurlu hava yaratmak için su birikintileri ekleme"
Efsane adam, bir üst level’le geliyor
Bu grafik modunun linkini bulamadım.
Daha paylaşmadı çünkü yapımcısı. Sadece yapım aşamasından fotoğraflar bunlar
Travego için Isparta Petrol Turizm’in Skini var mı bulamadım ya
birisi mevzuyu çakmış, border’ları kaldırmış.
ef-sa-ne haritanın yeni sürümü çıktı. Bann köyünü görmeniz şart;)
ek:
bu güne kadar oynamamış, sıfırdan başlayacaklar veya araç-garaj alacaklar vs için Quick Start modu da aktif
Haritayı oynamak isteyenler yanında Real Poland ve Heilbronn maplerini de kullanabilir. O zaman harita daha da büyüyor. Ama tek sıkınıtı fps i ciddi şekilde düşürüyor.
Bende oyundan da atıyor bir süre sonra. İlk defa karşılaştım bir modda böyle bir şeyle. Karşılaşan oldu mu böyle bir sorunla?