Şu mod sizde de sıkıntılı mı ? Üstünde 1.45 yazıyor, mod yine bozuk. Ben mi bir şeyi eksik yapıyorum?
Arkadaşlar Scania 770S modu arıyorum Kriechbaum ses moduyla kullanmabileceğim. En iyi 2017 Scania modu hangisi bunun yanında?
Teşekkürler
Nedense bi gülesim geldi
Çıldırıcam hala boş modlarla uğraşıyorlar
Hala bu oyunu oynayıp , bunlarla uğraşanlar var mı ya ? … (Tamam arada bizde giriyoruz hala ama…) Gram inancımın kalmadığı tek oyun bu şu an. Bir cacık olmayacak arkadaşlar. Tgx’i önümüze iş diye koyup defolup gidecekler! Paylaşmayın şunları artık boşverin vazgeçelim… Ne kirlenme, ne hasar, ne açık dünya olayları, ne bir senaryo hikaye sistemi bu oyuna hiç Bir Zaman gelmeyecek (yumurta… dayanınca bir ufak belki bir şaşırtmaca hariç) vallaha dağılsın artık şu boş muhabbetler. Oynadık eğlendik bitti… Allah aşkına ya. Mod yapan bile yok artık, yapanlarda bıraksın acilen. Ne izleyici kitlesi ne oynayan kalmadı (yemeyelim bir birimizi - hala satıyor falan filen vb. ? - hikayeler). Dlc içinde iğne arayanlar falan, boşverin! Hatta parkta bile bence (ki konulara yazan bile kalmadı/bence) Ets 2 konuları yavaş yavaş bölüm bölüm kapatılabilir (şahsi düşüncem) , gelin başka şeyler düşünelim. Facebook’ta bile bitmiş kapanmış konular , gruplar , tartışılmayalı , konuşulmayalı , paylaşılmayalı aylar olmuş eskiler … Ben vazgeçtim, tillahı şaşırtmaz artık (büyük mega bir şey belki?) , zaten okumuyor, artık neredeyse ziyaret bile etmiyoruz çoğu yeri. Sabaha kadar yazalım yine aynı, bitti işte bu kadarmış, pöh pöh jöh… Bays inananlar
Oyun artık yeni bir döneme girdi. Geçmişteki güncellemelerin aynılarını beklemek kendini kandırmaktan başka birşey değildir. İzlenmelerin düşmüş olabilir. Oyunun geliştirmesi ve desteğin 4-5 yıldır kesilmiş gibi ortalığı velvereye vermeye gerek yok.
Biz yeni başlamadık bu işlere Emir Var bı bildiğimiz kral … Cort’layan ortalığı zaten velveleye verme ihtimalimiz yok
Coop modda arkadaşlarınızla oynarken eğlenebileceğiniz ölüm paketi
Özet
Gişelerde durmadan geçmenize olanak sağlar.
Özet
Yoldaki ai araçlara çarptığınızda sizi etkilemez.
Özet
Oyuna 1000, 2000, ve 4000 beygirlik motor ile 22 vites şanzıman ekler hasarsızlıkta vardır içinde.
murat öyle bahsetmişsinki tabiki kendii duyguların oyun bitti öldü gibi yapma oyun 2012 den bu yana çağ atladı ha bunu hem oynayan ve mod yapan (hala) biri olarak söylüyorum ets2 oynayan kişilerin çoğunun senin sistemin kadar iyi olduğunu düşünmüyorum bu dediklerini scsde bence düşünüyorki senin bu anlatıklarını uygulamıyor buda benim nacizane düşüncem saygılar.
Zaten sorun Scs’nin anlamsız loading standBy duruşu ? … Sinir bozucu , ve abi inan kitlenin umuru dışı artık. Yayıncı olduğum için ben biliyorum duyuyor ve cevaplamak zorunda kalıyorum binlerce mesajı, işler aslında öyle değil yani
hocam yanlış anlama ama videoların bile bin izlenmiyor. binlerce mesaj derken anlayamadım tam
10 yıllık simülatörün bu kadar küçük düşmesine katlanamıyorum. Çok basit animasyon ve efektlerden artık bir şey ummanın anlamı yok. SCS’nin yapmayıp oyuncuların yaptığı her şey anlamsız. İki tane fırça dönecek ileri geri gidecek. Su püskürtecek hadi oradan millet gözü kapalı kodluyor bunları
Neyse yine de yapan tutkusundan yapıyor. Böyle potansiyeli olan oyuna bu kadar yokluk çektirmek.