Reshade’i nasıl kuracağım?
İnternette videolar bulunmaktadır yazarak anlatmam zor olacaktır
Chrome buldu aslında. “Saklarsan PC’ye zarar verebilir” diye uyarı vermişti, öyle algıladı herhalde.
Chrome çoğu şeye bunu diyor önemli değil. Dosya temiz.
Reshade çok güzel ama ben de bu sizde göründüğü gibi gözükmüyor anlamadım gitti.
Bu reshade ile birlikte oyunda aktif 56 adet mod var Grafik modu olarak next gen 1.8 kullanıyorum . 2.0 önermem hem içinde sadece 3 adet skybox var ve reshade ile fazla karanlık gözüküyor .
Scania RJL için güzel ses modunuz var mı acaba?
Ben de bunu bırakayım o zaman.
Sağol. Ben bi tane bulmuştum ama stock sesin üstüne koymuşlar sanırım gazdan çekince stock ses geliyordu iyi oldu bu.
https://enginevoicerecords.com/sounds/sounds-ets2/sfx-renault-range-t-460-euro-6
Merakla beklenen EVR Renault Range-T orijinal ses modu yayınlandı.
Tırın üzerine tır stickeri veya atıyorum yanıcı madde tasıyorsa onun ıcın yapıstırılan stickerların modu vardı.Bilen var mı acaba
1.36’da düşük seviyelerde bütün parçaları ve dorseleri açan mod var mı?
Edit:
Gerek kalmadı arkadaşlar başka bir tane buldum.Açıklama 1.35 yazmış ama 1.36 denedim çalışıyor.
Bayadır indirmiyordum deneyeyim dedim NG 2.0 modunu indirdim. Resimdeki 4 modu birden mi kuruyoruz? 2 farklı yol çizgisi ve hava modu var?
weather (hava) dosyalarından filmic olanı at klasöre, tercihen diğerini.
alternative dediği şey, tırtıklı yol kenarı ve orta şeritte tırtıklı eski şeritli yol görünümü vermesi.
sana kalmış Ramazan.
sadece hava olanın birini at, diğer üçünü de gösterebilirsin mod yöneticisinde.
Tamam teşekkür ederim
bugün itibariyle grafik modu güncellenmiş.
denemek isteyenler için tavsiyedir
bu da, promods kullananlar için.
Güncelleme gelmiş, iyi.
Next Gen ile Naturalux kullanıyordum. Bir de Furkan’ınkine bakalım