Evet bu olması lazim
tamamdır çalıştı bayağı bir seviye yükseldim ![]()
Birde happy starding diye de modu var yeni save açarken onunla başlıyorum yetiyor bana
onda durum nasıl oluyor?
Happy yi mod klasöründe en üste alıp aktiflestir yeni save aç 1 tane teslimat yap hem seviye hem para yüksek olarak başlıyorsun daha oyunu kaydet çık modu pasif yap oyuna gir devam et
tamamdır ihtiyacım olursa kullanırım
Sonbahar modu 1.36 sürümüne güncellenmiştir tavsiye ederim.
Sırayla geliyor kışa doğru ![]()
Gece seferlerinin daha da tatlı olmasını isterseniz: reflektörlerin daha uzaktan parlama modunu tavsiye ederim. ![]()
Hetrix, kullandığın grafik modu nedir kardeşim?
Ben, Damian’ın modunu kullanıyorum bu farklı mıdır?
Kendi yapımım reshade var farklı gözüküyor o yüzden ![]()
Tavsiye ederim yakında paylaşmayı düşünüyorum ![]()
ReShade kapalı
ReShade açık
yapay zeka ile ilgili kulandıgınız güzel bir mod var mı
Lastiklerdeki full beyaz çizgi modunu istiyorum lütfen ![]()
@draqpit bu olması lazım. https://simulationmods.com/ets-2-alcoa-jant-paketi
Kış modu yılın hep bu zamanlarında çıkardı ona noldu ?
@draqpit Bu kanka sadece yanak modu.
https://tr.link/rSQN8
Eyvallah kanka daha önce bir kaç yanak modu denedim oyunda aktif olmuyordu.
Ya arkadaşlar Scania Tourıng bus modunu fixlenmiş hali var mı.Ya da fix yapmaktan anlayan kardeşimiz yapsa da oynasak.Şu oyunun gelmiş geçmiş en iyi otobüs moduydu ama piyasadan silindi gitti
Türk firmaları skin paketi çalışmam, daha fazla zaman ayıramadığımdan dolayı biraz erken bitti.
Firma sayısı 5 te kaldı ama en detaylı şekilde yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz.
- INTERCOMBI
- POLAR XP
- BKM LOGISTICS
- ULUSOY
- ARES
Gerekli olan ve önerilen modlar linkleriyle birlikte rar dosyasının içindeki manifest dosyasında var fakat indirmeden öğrenmek isteyenler için,
Dorseler için Krone DLC ve Sogard3 ın yapmış olduğu Megaliner ve Coolliner Mega ihtiyacınız var.
Çekiciler için ben modlar kullanıyorum ama çoğunun şablonu aynı olduğu için orjinal oyundaki çekicilerdede çalışacaktır. Fakat hem gerçeğine sadık kalmak açısından hemde dorseler mega olduğu için yine Sogard3 ın midilli modlarını öneriyorum.
Vakit bulabilirsem inşallah ilerleyen dönemde yeni firmalarla güncellemek istiyorum.